divendres, 18 de febrer del 2011

18/02/11. Fem que la Generalitat de Catalunya prohibeixi les emissions “d’alguns dels absurds i prescindibles canals que es reben a Catalunya"

Benvolguts,
Rebo aquesta crida d’en Pep Cruanyes:

Volem TV· al país valencià. Per la llibertat d'Expressió

Avui s’ha tallat TV3 al País valencià . Aquest acte fet amb l’aquiescència del govern espanyol és una actuació sense precedents contra la llibertat d’expressió. Jo em pregunto que passaria si la Generalitat decidís no admetre les emissions d’alguns dels absurds i prescindibles canals que es reben a Catalunya?. 
            Es una mostra que per a Espanya Catalunya i la nostra llengua és una mena de “peculiaridad” prescindible i que no se’ns considera ni com a poble ni com a ciutadans amb drets. Sembla el tracte que rebien els indígenes americans en temps de la colonització que llavors no es parlava de drets si no que es deia que no tenien ànima i per tant no eren considerats com a persones subjectes de drets. 
            Proposo que adrecem massivament correus al president espanyor Rodriguez Zapatero mostrant la nostra indignació per aquest atac gravísssim contra els dtes humans.


Pep Cruanyes”

Jo proposo una altra cosa que crec que seria molt més efectiva: Fem que la Generalitat de Catalunya prohibeixi les emissions “d’alguns dels absurds i prescindibles canals que es reben a Catalunya (Intereconomia, esRadio, etc).” Segurament que la Generalitat hi té tan dret com el Camps, i motius més que suficients. I aleshores la força dels canals prohibits i els seus anunciants, faria que el Camps hagués de cedir!

Ja comença a ser hora que siguem nosaltres els que repartim alguna bufetada, i ells que s'hagin de preocupar per resoldre el problema! 


Reflexions
Joan A. Forès

1 comentari:

  1. Jo considero que demana la supressió d'alguns canals al nostre territori, suposaria posar-se al seu nivell, al qual no m'agradaria estar.

    Peppo

    ResponElimina