divendres, 25 de febrer del 2011

25/02/11. Chacón i cia

Benvolguts,

Avui podem veure els tasts de dues o tres cares de la ministra Chacón: Primer, postulant-se a substituir ZP, segon, vista per l’Alfred Bosch a l’Avui, i tercer, amb els informes sobre les propietats i la fiscalitat de la parella Chacón-Barroso.

El Periódico. Notícia. Postulant-se a substituir ZP:
 “Carme Chacón va fer ahir un pas endavant en la cursa per la successió que s'obriria al PSOE si José Luis Rodríguez Zapatero decidís no tornar-se a presentar. En un esmorzar informatiu a Madrid, la ministra de Defensa va assegurar que recolzarà el president del Govern si es presenta a un tercer mandat, el 2012, però, en el cas que decideixi no continuar, Chacón va defensar de manera fefaent el dret que els militants triïn. Un missatge alt i clar al vicepresident primer, Alfredo Pérez Rubalcaba.”

Article d’Alfred Bosch a l’Avui.

“Que arremetis contra el catalanisme ja em sembla més delicat. N'has fet gala i n'has presumit quan t'has enfrontat a les urnes catalanes, i no fa bonic que la jaqueta entri i surti de l'armari quan convé. Després, dir que cada dia potser seràs menys nacionalista catalana fa riure una mica. Suposo que de cara a la galeria espanyola, l'expressió és un peatge que cal pagar. Però de cara a la terra que et va veure néixer, és ridícula, perquè vejam... Fins on pot retrocedir el teu pedigrí nacionalista? No hi ha tal vegada un límit absolut, per sota del qual no hi ha res? És possible ser nacionalista català sota zero?”

I una maledicció gitana del tipus Que tinguis judicis i els guanyis!:

Tinc ganes que arribis a prop d'allà on pretens, Carme Chacón.
Que et presentis a unes eleccions espanyoles com a cap de llista, amb la intenció d'emular l'amic José Luis. I que et trobis que, en no ser de León, et caigui una bateria de renecs i improperis. Que t'insultin, que t'humiliïn i que et facin perdre els comicis per catalana i fresca. I que tornis enutjada i dolguda a abraçar, no pas el nacionalisme aquest que dius, sinó el secessionisme més ferotge i virulent.

Xafarderia d’Intereconomia. La villa de lujo del matrimonio Chacón- Barroso en la República Dominicana:
La ministra de Defensa, Carmen Chacón y su marido, Miguel Barroso, compraron hace un año una vivienda en el residencial Los Nómadas, en el municipio de Las Terrenas del distrito de Samaná, una exclusiva zona en la playa de Cosón, la más cara de la República Dominicana. La ministra y su marido pagaron 600.000 dólares por la casa hace un año.

La ministra señalaba en su última declaración de bienes que tenía propiedades por valor de 156.718 euros y deudas por 358.382 euros.

Según el Registro de la Propiedad de Esplugas de Llobregat, Carmen Chacón posee dos viviendas en esa localidad barcelonesa. Sin embargo, el registrador de la Propiedad de Esplugas de Llobregat Josep María Ferran Guitart se ha negado a facilitar a LA GACETA la nota informativa de estas propiedades.
La dirigente socialista se casó en el año 2007 con el periodista y empresario Miguel Barroso cuando éste ocupaba el cargo de director de la Casa de América. La pareja se conoció en un momento en el que ambos pertenecían al entorno más cercano del presidente Rodríguez Zapatero.
Él era el secretario de Estado de Comunicación y tenía un sueldo de 69.337 euros; ella era ministra de Vivienda e ingresaba 78.791 euros. 


Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada