diumenge, 14 de novembre del 2010

14/11/10. Una anècdota sota la carpa de Solidaritat a la Vila Olímpica

Benvolguts,
Avui toca contar una petita anècdota però que fa pensar!
Ahir dissabte 13 quan ja estàvem plegant la carpa de Solidaritat a la Vila Olímpica se’ns va acostar una família del barri, pare, mare i 3 fills. Semblaven benestants com en la llarga conversa es va comprovar El pare va començar dient que estava tip dels partits polítics i que ell no pensava anar a votar aquest cop perquè tots eren uns “mangants”, etc. Argument recurrent. La mare va dir que per la seva feina havia d’anar dos dies a la setmana a Madrid i estava tipa que la miressin malament i li parlessin sistemàticament i despectivament dels catalans. També deia que ella pagava un 30% d’IRPF i en canvi els serveis que rebia a Barcelona no eren suficients: “Madrid està net, ple de parcs molt ben cuidats i de gran quantitat de metros nous i en canvi aquí tot està brut, no hi ha parcs i el nombre de metros és ínfim. I que per això aquest cop no votarien!”
De fet no ens calien arguments, ja ens els havien donat ells, per presentar-los Solidaritat.
·         Esteu tips de TOTS els polítics i els partits que fins ara heu votat? Voteu Solidaritat!
·         Trobeu que qui heu estat votant durant anys i panys són uns “mangants”? Voteu gent nova, voteu Solidaritat
·         Trobeu que fora de Catalunya parlen sistemàticament malament dels catalans? Donem-los la independència votant Solidaritat
·         Trobeu que pagueu molts impostos i no els veieu reflectits en les infraestructures i els serveis que rebem?. Voteu Solidaritat!
Tots els seus arguments, aplicats a un projecte engrescador fa que no puguin deixar d’anar a votar. Han d’anar a votar independència, han d’anar a votar Solidaritat Catalana per la independència!
Crec que els varem convèncer. La seva actitud no era la mateixa quan van arribar amb ganes de brega que quan se’n van anar dient que ja anirien a la presentació de Solidaritat el dimecres a la tarda a l’Hotel Icària!


Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada