dissabte, 27 de novembre del 2010

27/11/10. La Vanguardia, enemic del poble

Benvolguts,
Cal que ens adonem de la barra i el cinisme que diaris com La Vanguardia, que podria portar com a subtítol “L’enemic del poble”, fan servir amb tot el morro i sense enrojolar-se.
Resulta que en l’edició del 28 d’octubre publica que més de 30 partits es presenten a les eleccions i engega el meravellós paràgraf següent:

“'Mediáticos' pero extraparlamentarios
En el campo independentista, destacan la presentación por separado de dos formaciones que pese a su reciente nacimiento ya han gozado de una atención mediática considerable. La primera, Regrupament Independentista, por tratarse de una escisión d’ERC impulsada por el ex conseller Joan Carretero. La segunda, la coalición Solidaritat Catalana per la Independència, por estar liderada por el ex presidente del Barça, Joan Laporta. Esta última es la única formación extraparlamentaria al que algunas encuestas le dan posibilidades de conseguir escaños en el Parlament.”

Si us llegiu els números de La Vanguardia des d’aquell dia podreu comprovar com les vegades que Laporta i Carretero, mediàtics segons ells, han aparegut a les seves planes es poden comptar amb els dits d’una orella que deia el Perich! Podeu accedir usant l’hemeroteca de la Vanguardia  amb el concepte “Solidaritat Catalana” i veureu que han sortit 11 vegades, en notícies anodines per no dir menyspreatives, excepte l’article d’en Sala i Martin del dia 17.
Què entenen per “mediaticos” a La Vanguardia?

No oblidem que la consigna a la redacció de La Vanguardia respecte al Laporta al començar la campanya electoral fou:
No se’n parla o se’n parla malament!
Queda clar?


Joan A. Forès
Reflexions
http://reflexionsjafores.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada