dimecres, 10 de novembre del 2010

24/08/10. SORPRENENT correu de Sobirania i Progrés

Benvolguts,
M’arriba un SORPRENENT correu de Sobirania i Progrés (SiP) que us reenvio.
Dic SORPRENENT ja que feia mesos que no rebia res de SiP, així com tampoc rebo res de la PDD a la que estic afiliat i pago la meva quota anual. Dic sorprenent perquè en aquest correu m’informen de la manifestació (que dubto que pensin que ha de ser unitària) de l’11 de setembre.
Dic SORPRENENT ja que en el correu escriuen:
“Aquest setembre comença una nova etapa, una etapa en la qual tots i totes hi tenim veu i vot. El dia 11 de setembre hem de sortir al carrer a aixecar la veu per la independència a la manifestació! i a les properes eleccions parlamentàries hem d'anar a deixar constància a través del nostre vot que volem l’Estat propi.”

I no expliquen com deixaran constància del seu vot. A qui votaran?

Dic s SORPRENENT perquè en el seu web publiquen un article del Toni Strubell del 27 de juliol, que ni tan sols era una col·laboració amb SiP sinó que era una col·laboració a Crònica.cat i és de tots conegut que en Toni Strubell està completament implicat en Solidaritat.
Dic SORPRENENT ja que si s’entra a seu web a l’apartat notícies, la més recent és del 29-7. I diuen que en la seva agenda no hi tenen actes programats...
Dic SORPRENENT perquè la SiP així com la PDD i altres plataformes sembla que a partir d’un Manifest del 12 d’abril, proposen una coalició pròpia l’endemà de la presentació pública de Solidaritat de Laporta-Lopez Tena i Bertran. El manifest del 12 d’abril compta amb moltes patums com el Dr. Broggi i l’Heribert barrera a qui tinc tots els meus respectes.  Però d’aquest manifest tampoc no se n’ha parlat més durant mesos (busqueu hemeroteques i Googles). Ni dels seus promotors...
Dic SORPRENENT ja que la SiP i companyia no es volen adherir de cap manera a Solidaritat. Però continuen sense piular. De fet fan com “el perro del hortelano”.
Estan “desapareguts en combat?”
Hi ha alguna ma negra que està rebentant el procés independentista?
Voldria la vostra opinió i més aclariments si els teniu!

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada