dimecres, 10 de novembre del 2010

27/08/10. Carretero es reunirà diumenge amb Laporta, Tena i Bertran

Benvolguts,
Al Directe.cat hi ha una notícia que no he vist recollida a cap altre diari: Carretero es reunirà diumenge amb Laporta, Tena i Bertran.
Al·leluia!
L’article comença bé:
“Després de setmanes d'estira-i-arronsa, el líder de Reagrupament, Joan Carretero, ha acceptat baixar diumenge al vespre Barcelona per reunir-se a l'hotel Princesa Sofia amb els impulsors de Solidaritat Catalana: Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran. Aquesta trobada es produeix després que dijous passat va suspendre's la reunió inicial que Laporta havia proposat a Carretero, ja que aquest darrer va declinar per motius d'agenda laboral.”

Però dins de l’article s’explica que hi ha marro...

Malgrat tot crec que els ciutadans d’aquest país sabrem escollir l’oferta més seriosa de les dues que més es manifesten Rcat i Solidaritat si no s’arriben a posar d’acord. Ja hem comentat que les altres possibles ofertes no se senten massa. I en un mon on la publicitat ben feta (i la mal feta també) ajuda a crear opinió, esperem que la manera de portar la campanya de cada formació, sobretot sense fer trampes, ens farà veure clar a qui hem de votar per aconseguir la UNITAT!

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada