diumenge, 1 de juliol del 2018

30/06/2018. Directe.cat. Joan Solé. Pascal proposa que Puigdemont assumeixi la presidència del PDeCAT i així continuar controlant el partit amb Bonvehí. Aquesta nova estructura salvaria totes les responsabilitats que té actualment. Amb la confrontació constant amb els posicionaments de Junts per Catalunya, i els corrents crítics del partit demanant més intervenció del president legítim, Carles Puigdemont, Marta Pascal ha mogut fitxa per mantenir els espais de poder que ara concentren ella i David Bonvehí. Aquest moviment estratègic de Pascal respon a la necessitat de frenar els passos dels corrents crítics que tenen en Puigdemont, Turull, Rull i Buch com les figures a seguir.



30 DE JUNY DE 2018 13:50 H

Aquesta nova estructura salvaria totes les responsabilitats que té actualment

@JoanSole_ | Si avui ERC traça el seu full de ruta polític, el 20 i 22 de juliol ho farà el PDeCAT.


© Bernat Vilaró

Amb la confrontació constant amb els posicionaments de Junts per Catalunya, i els corrents crítics del partit demanant més intervenció del president legítim, Carles Puigdemont, Marta Pascal ha mogut fitxa per mantenir els espais de poder que ara concentren ella i David Bonvehí.

Pascal, en declaracions al diari Ara, aposta per fer possible una candidatura amb una nova estructura on ella ocuparia la secretaria general i David Bonvehí seguiria sent la seva mà dreta com a secretari d'organització. En aquest nou organigrama, amb una presidència, diverses vicepresidències, una secretaria general i una direcció executiva de 20-30 persones, l'actual coordinadora general aposta perquè Carles Puigdemont assumeixi la presidència: "M'agradaria molt". 

Aquest moviment estratègic de Pascal respon a la necessitat de frenar els passos dels corrents crítics que tenen en Puigdemont, Turull, Rull i Buch com les figures a seguir.

 Joan Solé


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada