dimecres, 5 de desembre del 2018

04/12/2018. Salvador Cot. La subhasta catalanòfoba. Alguna de les frases genials de l’article explicant la catalanofòbia espanyola. La immersió de l'opinió pública espanyola en una allau crònica de propaganda catalanòfoba amenaça seriosament el sistema. Por favor, écheme aquí una firmita contra los catalanes. Hi ha diputats independentistes perquè hi ha votants independentistes, simplement. El fet, però, és que l'independentisme català ha consolidat la seva majoria parlamentària i la pressió policial i judicial i les represàlies successives no han aconseguit desactivar aquest bloc polític. Per això, davant d'aquesta evidència, la política espanyola ha entrat en una subhasta repressiva en la qual l'article 155 ha estat només el punt de partida, el nivell zero. I aquí s'ha quedat el PSOE. Però a Andalusia, PP i Ciutadans han ofert un 155 infinit, el control des de Madrid de TV3 i els Mossos i la intervenció de les escoles catalanes. Una subhasta perduda, perquè Vox ha apujat l'aposta fins a la dissolució dels Mossos, el tancament de TV3 i la il·legalització de PDeCAT, ERC i la CUP. El nacionalisme espanyol ha entrat en una deriva infinita contra Catalunya, en un viatge en el temps cap a 1939.

Benvolguts,

Com sempre, els articles d’en Salvador Cot, són curts però totalment aprofitables. Per exemple, alguna de les frases genials de l’article d'avui explicant la catalanofòbia espanyola, han estat il·lustrades pels nostres ninotaires.

Hi ha diputats independentistes perquè hi ha votants independentistes, simplement:

La immersió de l'opinió pública espanyola en un allau crònic de propaganda catalanòfoba amenaça seriosament el sistema:


La deslegitimació, primer, i la deshumanització després dels representants democràtics de l'independentisme -qualificats insistentment de colpistes, nazis, presos comuns, etc- ha fet inviable qualsevol mena de diàleg amb el que, al capdavall, no deixa de ser una manifestació política estructural dins del sistema institucional de l'Estat espanyol:

"El nacionalisme espanyol ha entrat en una deriva infinita contra Catalunya, en un viatge en el temps cap a 1939":

Vegem l’article:



La subhasta catalanòfoba


per  Salvador Cot 

04/12/2018

La immersió de l'opinió pública espanyola en una allau crònica de propaganda catalanòfoba amenaça seriosament el sistema que, paradoxalment, les elits madrilenyes intenten preservar. 

La deslegitimació, primer, i la deshumanització després dels representants democràtics de l'independentisme -qualificats insistentment de colpistes, nazis, presos comuns, etc- ha fet inviable qualsevol mena de diàleg amb el que, al capdavall, no deixa de ser una manifestació política estructural dins del sistema institucional de l'Estat espanyol.


El nacionalisme espanyol ha entrat en una deriva infinita contra Catalunya, en un viatge en el temps cap a 1939. Però aquesta regressió, com ha passat sempre, no es limitarà a l'agressió contra els catalans.

Com sap tothom, els falangistes tenien objectius més enllà del catalanisme polític. I és tot just ara que se'n comencen a adonar.

Salvador Cot

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada