dimarts, 11 de desembre del 2018

10/12/2018. Xavier Miró. La via eslovena i el full de ruta pendent. El PSOE i Cs han posat l’èmfasi en les dese­nes de vícti­mes de la curta guerra que va con­so­li­dar la inde­pendència d’Eslovènia, una secessió que dis­sabte va rei­vin­di­car el pre­si­dent Torra. L’excon­se­ller Comín els havia donat argu­ment en adver­tir que la inde­pendència de Cata­lu­nya seria “dramàtica” perquè l’Estat usa­ria la força. Però, abans del xoc mili­tar, la inde­pendència d’Eslovènia va ser apro­vada per un 95% de votants amb una par­ti­ci­pació del 92%. En una entre­vista a La Van­guar­dia, dis­sabte, Jordi Sànchez no renun­ci­ava a una DUI però acla­ria que el suport democràtic havia de ser indis­cu­ti­ble –el 27-D va ser un error, con­cloïa.


Benvolguts,

Xavier Miró, un altre comentarista que parla de la via eslovena cap a la independència tot aclarint que els diaris de la caverna estan explicant la meitat de la història, com en Partal ens explicava ahir, situant les paraules d’en Quim Torra en el context adequat, que avui en Xavier Miró confirma fil per randa.  

I si l'article d'en Xavier Miró acaba amb la frase: 
Si això ho com­par­tei­xen la Crida i JxCat amb ERC, què els impe­deix la uni­tat estratègica?

Per què no fan la seva unió estratègica

Unitat! Unitat! Unitat!

Vegem l’article:

10 desembre 2018 2.00 h
L’APUNT

La via eslovena i el full de ruta pendent

Xavier Miró

El PSOE i Cs han posat l’èmfasi en les dese­nes de vícti­mes de la curta guerra que va con­so­li­dar la inde­pendència d’Eslovènia, una secessió que dis­sabte va rei­vin­di­car el pre­si­dent Torra. L’excon­se­ller Comín els havia donat argu­ment en adver­tir que la inde­pendència de Cata­lu­nya seria “dramàtica” perquè l’Estat usa­ria la força. Però, abans del xoc mili­tar, la inde­pendència d’Eslovènia va ser apro­vada per un 95% de votants amb una par­ti­ci­pació del 92%. En una entre­vista a La Van­guar­dia, dis­sabte, Jordi Sànchez no renun­ci­ava a una DUI però acla­ria que el suport democràtic havia de ser indis­cu­ti­ble –el 27-D va ser un error, con­cloïa.

Si això ho com­par­tei­xen la Crida i JxCat amb ERC, què els impe­deix la uni­tat estratègica?
Xavier Miró

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada