diumenge, 20 de novembre del 2016

19/11/2016. Franquisme. El vicepresident de la Fundació Francisco Franco compara l'Audiència Nacional amb els tribunals franquistes. "Franco només va afusellar 23.000 persones i totes després d'un consell de guerra, igual que ara l'AN". "El règim no afusellava per capritx" sinó que tot estava tutelat per la justícia. I només cal preguntar-li quina justícia? En quina democràcia havia emergit aquesta justícia? Quina llei havia donat poders a aquella justícia?

Benvolguts,

En una entrevista a un tal Alonso, vicepresident de la Fundación Francisco Franco aquest criminal franquista diu que:

"El règim no afusellava per capritx" sinó que tot estava tutelat per la justícia.

A part que no ens creiem de cap manera la xifra de 23.000, només cal preguntar-li a aquest criminal quina justícia? En quina democràcia havia emergit aquesta justícia? Quina llei havia donat poders a aquella justícia?

Quins pebrots!

Ja hem explicat més d’un cop que en els anys 60 i 70 havíem tingut llargues converses amb el fiscal Mena i la nostra pregunta sempre era la mateixa: En quin estat de dret, en quina democràcia, basat en quines lleis, els fiscals Mena, Villarejo i tots els altres exercien l’ofici de fiscal? I en Mena responia que ells es basaven en les lleis vigents, sense preguntar-se si aquelles lleis, basades en el Fuero de los españoles o vés a saber en quins altres Fueros o Constitucions o el que sigui eren legals o legítimes o què?

Doncs aquest comportament, segons els franquistes, sota quina justícia era exercida? Sota quin dret?
I, a més ja sabem que l’Audiencia nacional és el TOP transvestit en Audiencia nacional!!!
I el més greu és que això es pugui expressar públicament, el 2016, i aquí no passi res! I qui ho ha dit encara no estigui engarjolat!

En quin estat de dret vivim, des del 1936?

D’aquí se’n pot concloure que tots els fiscals i tots els jutges franquistes exercint la pseudo-justícia franquista haurien d’haver sigut jutjats per la pseudo-democràcia (?) actual.

Si no els han jutjat i condemnat és gràcies a la Transacció del 1975 al 1981 que es va inventar una Llei d’Aministia política de 1977, que els exonerava a tots!

I qui jutjarà els que varen crear aquesta llei?

Aquest apunt ho explica prou bé:

Per cert que el paràgraf final del tal Alonso és el més bèstia! És com els maltractadors que peguen a la parella i quan aquesta pregunta que per què li pega, responen: Tu ja saps perquè!

Vejam la notícia completa:

19 DE NOVEMBRE DE 2016 12:30 H


"Franco només va afusellar 23.000 persones i totes després d'un consell de guerra, igual que ara l'AN"

Demà és 20N. Ja faran 41 anys de la mort del dictador Francisco Franco però el seu llegat es manté ben viu a Espanya. Els catalans ja ho patim i ho denunciem des de fa dècades, però per fi avui un espanyol "de pro" ho ha reconegut. I amb força coneixement de causa, ja que és el vicepresident de la Fundació Francisco Franco. Jaime Alonso García ha comparat l'Audiència Nacional amb els consells de guerra, o tribunals excepcionals que van jutjar a tots els que després el règim franquista va afusellar, com Lluís Companys, per exemple.

Jaime Alonso García, vicepresident de la Fundació Francisco Franco
© ElMundo.es

Jaime Alonso García és el vicepresident de la Fundació Francisco Franco i ha concedit una entrevista al diari El Mundo, ja que demà és 20N. A l'entrevista, que ha parlat sobre actualitat política i sobre què hagués fet el dictador si fos viu avui dia, ha deixat caure algunes perles pròpies d'un home que creu en unes idees tan anacròniques com ho són les falangistes.

Només 23.000 afusellats
No és una teoria negacionista però gairebé. Almenys, és una teoria relativista. Jaime Alonso García explica que "el règim no afusellava per capritx" sinó que tot estava tutelat per la justícia. Recorda els consells de guerra i afirma que a Espanya es "va afusellar infinitament menys que van afusellar a Itàlia, França o Alemanya".

L'Audiència Nacional és com un Consell de Guerra franquista
El vicepresident de la Fundación Francisco Franco narra que "el que guanya, des de l'1 d'octubre del 36 fins al 75, no afusella a ningú que no sigui en un consell de guerra, un tribunal excepcional, igual que és ara l'Audiència Nacional. Així es va jutjar a criminals que havien comès infinitat de crims". Si el paral·lelisme amb Catalunya és inevitable, encara es fa més evident quan, com no podia ser d'una altra manera, destaca l'assassinat de Lluís Companys: "Qualsevol historiador pot veure les raons, tot està en els documents de l'època".

A la pregunta de si hauria de demanar perdó als represaliats, aquest li contesta que són els represaliats els que haurien de fer-ho"Ells són els primers que haurien de demanar perdó. Ho són per alguna cosa. No conec cap represaliat que no hagi lluitat contra el sistema i amb les armes a la mà".

Directe.cat

Joan A. Forès

Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada