dimecres, 11 d’abril de 2018

09/04/2018. Digital alemany Neue Debatte. Durant els últims mesos la llei espanyola ha perdut totalment la seva legitimitat. Les sentencies dels Tribunals ESP, així com les accións del Ministeri Públic han provocat que la Justícia espanyola es converteixi en una "injusticia legal". Es d’ esperar que, jutges, fiscals, i membres del Govern ESP, que son responsables de violacions de drets fonamentals, rendeixin comptes davant un tribunal internacional per les seves accions. L'objectiu del PP és sometre Catalunya completament i de forma definitiva, destruïr les institucions catalanes i perpetuar l'explotació econòmica de Catalunya. Si España segueix violant els drets humans i oprimint Catalunya es convertirà en un Estat "paria" que es veura condemnat, a la llarga, a l’ostracisme internacional. A ningú li agrada ser un màrtir. Però en la situació actual, Catalunya necessita patriotes disposats a sacrificar-se si és necessari. Junqueras i Puigdemont ho van ser y ho son. Tots dos mereixen lloc d'honor, no sols en la História de Catalunya, sino en la de tota Europa.

Benvolguts,

Ens ha arribat aquest escrit d’un catedràtic de la Universitat de Bremen, de nom Axel Schönberger. No el coneixem de res, però els seus raonaments són definitius. En comentem un parell:

·         L'objectiu del PP és sometre Catalunya completament i de forma definitiva, destruïr les institucions catalanes i perpetuar l'explotació econòmica de Catalunya. Qualsevol renúncia per part catalana ajudará a Espanya i perjudicará Catalunya.
·         Aquest objectiu no és precisament del PP! Tots els partits de la casta espanyola el tenen des de fa 300 anys
·         Es d’ esperar que, jutges, fiscals, i membres del Govern ESP, que son responsables de violacions de drets fonamentals, rendeixin comptes davant un tribunal internacional per les seves accions.
·         Seria bo i a més indispensable que el Consell d’Europa, l’ONU, i qui més calgui ens ajudin...

Vegem l’article:


(1) El digital alemany "Neue Debatte" ha publicat un article del catedràtic de la Universitat de Bremen, Axel Schönberger sobre la situació actual de Catalunya. Si m'ho permeteu us tradueixo els apartats més interessants. https://t.co/BWLZaftRNg


(3) Es d’ esperar que, jutges, fiscals, i membres del Govern ESP, que son responsables de violacions de drets fonamentals, rendeixin comptes davant un tribunal internacional per les seves accions.

(4) Pels catalans, la República Catalana i la llibertat está propera sempre i quan actuin de forma decidida i coherent, si dubten i accepten les ordres legals/ilegals de l'Estat ESP, perdrán i mai més tindrán oportunitat de fer realitat el seu dret a un Estat propi.

(5) El dret a la autodeterminació del poble català no s'aconseguirà mitjançant l'obediència a Espanya i els seus tribunals, només mitjançant la desobediència massiva a l'Estat espanyol, q, de fet, ja ha perdut tota legitimitat a Catalunya a causa del seu comportament repressiu.

(6) La comunitat internacional, només té en compte qui controla efectivament el territori. Mentre aquest sigui l'Estat ESP, el Govern de Catalunya no te cap possibilitat d'aplicar amb èxit el dret d'autodeterminació del poble català.

(7) L'objectiu del PP és sometre Catalunya completament i de forma definitiva, destruïr les institucions catalanes i perpetuar l'explotació econòmica de Catalunya. Qualsevol renúncia per part catalana ajudará a Espanya i perjudicará Catalunya.

(8) Seria un error creure que Catalunya podria negociar una reforma més favorable de l’Estatut y seguir dins Espanya sense més problemes. Es un tot o res per Catalunya. Espanya asfixiará econòmica i culturalment Catalunya i seguirá sent una colonia de l'Estat espanyol.

(9) Per cada polític que sigui empresonat pel Estat espanyol, és necessari que en  surtin dos més. Qui té por, perd. La prudència i el convenciment que la causa justa sempre acaba triomfant, conduirá Catalunya al Estat propi.

(10)  Si España segueix violant els drets humans i oprimint Catalunya es convertirà en un Estat "paria" que es veura condemnat, a la llarga, a l’ostracisme internacional, tal com li va succeïr temps enrere a la República de Sudàfrica.

(11) A ningú li agrada ser un màrtir. Però en la situació actual, Catalunya necessita patriotes disposats a sacrificar-se si és necessari. Junqueras i Puigdemont ho van ser y ho son. Tots dos mereixen lloc d'honor, no sols en la História de Catalunya, sino en la de tota Europa.

Axel Schönberger

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada