dimarts, 22 d’agost del 2017

22/08/2017. Perfils dels germans Méndez de Vigo. Estan emparentats amb bona part de la Casta franquista des de fa 200 anys... El pare, “militar africanista con una excelente carrera castrense siempre cercana al poder” era ajudant del sinistre dictador Franco. Són tres germans. Un d’ells militar, coronel de cavalleria franquista. Director del gabinet tècnic del Secretari d’Estat de Defensa, (tots els militars espanyols són franquistes fins i tot abans del Franco). L'Iñigo ministre. Una germana, Beatriz, és llicenciada en dret com Iñigo i espia de carrera. Va entrar al Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI) de molt jove, amb padrins poderosos i ha “medrao” en el Centre. Ara ocupa el número 2 i només té per sobre el general Félix Sanz Roldán.

Benvolguts,

Com que aquests dies estem parlant del CNI i de la seva número 2 Beatriz Méndez de Vigo considerem que cal fer un repàs de la genealogia (o els perfils) dels germans Méndez de Vigo, de nissaga franquista i falangista. Veurem unes certes coincidències: 

Estan emparentats amb bona part de la Casta franquista des de fa 200 anys.... Són tres germans. Un d’ells militar,  coronel de cavalleria franquista, com era el pare, que era ajudant del sinistre dictador Franco, militar africanista con una excelente carrera castrense siempre cercana al poder”. És director del gabinet tècnic del Secretari d’Estat de Defensa, (tots els militars espanyols són franquistes fins i tot abans del Franco).  L'Iñigo ministre. Una germana, Beatriz, és llicenciada en dret com Iñigo i espia de carrera. Va entrar al Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI) de molt jove, amb padrins poderosos i ha “medrao” en el Centre. Ara ocupa el número 2 i només té per sobre el general Félix Sanz Roldán.

El cuñado del ministro, Iñigo Pérez de Herrasti, ha tenido problemas con la política y la Justicia. Considerado como la oveja negra de la familia, es un conocido ultraderechista que tuvo su última aparición pública hace sólo tres años en el asalto a la librería y centro cultural catalán Blanquerna, en Madrid, en cuyo juicio celebrado este año fueron condenados 14 de los 15 acusados a penas inferiores a un año.

El diagrama següent, aclareix els lligams amb Serrano Súñer, Carmen Díaz de Rivera, Juanca, Marqués de Esquilache, etc. A través de la seva muller estan emparentats amb l’ex-ministre de Defensa Pedro Morenés, ex fabricant d’armes (bombes de raïm entre d’altres) a la societat Instalaza i amb Borja Prado, fill del soci de negocis bruts i corruptes del Juanca, Prado y Colon de Carvajal, que va acabar la vida a la presó, sense esquitxar el Juanca...

 Un resum dels mèrits de l’Iñigo Méndez de Vigo:



Bombes de raïm i nen amputat en intentar agafar una bomba:
Bombes de raïm d'Instalaza. Semblen juguets.

Bombes de raïm d'Instalaza. Nen amputat en agafar una bomba de raïm.

Rei d'Espanya i Rei de l'Aràbia Saudita, bons amics i bons socis



Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada