dissabte, 24 de novembre del 2018

20/11/2018. Ramón Cotarelo. Jutges injustos i polítics corruptes. "La consciència moral espanyola està morta. I, si es tracta de victimitzar els dirigents catalans i tot el poble de Catalunya, està morta i enterrada". Lamela és una incompetent. Per això l’han ascendit. Llarena és un incompetent, probable causa de la nul·litat de la farsa judicial de l’11-O; també ascendit. Lesmes, un incompetent, manipulador i intrigant, té un destí radiant. Marchena un altre incompetent endollat nepotista i ara dimitit a qui els seus col·legues alaben per la seva rectitud moral. No, no son les corts de la justícia. És la cúpula mateixa del poder judicial. En qualsevol altre lloc del món seria impossible tanta i tan inepta corrupció acumulada. Però en un altre lloc. A Espanya, on els banquers roben, els rectors plagien, els capellans violen, els policies delinqueixen, els empresaris estafen, els periodistes menteixen i els polítics fan tot això i més, el normal és que els jutges prevariquin. Però passa que aquesta colla d’indesitjables tenen en les seves gens escrupoloses mans el destí de 15 persones innocents sotmès a la injustícia de les seves iniqües decisions.

Benvolguts,

 Vegem l'article, cru, d'en Cotarelo:


Jutges injustos i polítics corruptes

"La consciència moral espanyola està morta. I, si es tracta de victimitzar els dirigents catalans i tot el poble de Catalunya, està morta i enterrada"

20/11/2018

Lamela és una incompetent. Per això l’han ascendit. Llarena és un incompetent, probable causa de la nul·litat de la farsa judicial de l’11-O; també ascendit. Lesmes, un incompetent, manipulador i intrigant, té un destí radiant. Marchena un altre incompetent endollat nepotista i ara dimitit a qui els seus col·legues alaben per la seva rectitud moral.

No, no son les corts de la justícia. És la cúpula mateixa del poder judicial. En qualsevol altre lloc del món seria impossible tanta i tan inepta corrupció acumulada. Però en un altre lloc. A Espanya, on els banquers roben, els rectors plagien, els capellans violen, els policies delinqueixen, els empresaris estafen, els periodistes menteixen i els polítics fan tot això i més, el normal és que els jutges prevariquin.

Però passa que aquesta colla d’indesitjables tenen en les seves gens escrupoloses mans el destí de 15 persones innocents sotmès a la injustícia de les seves iniqües decisions.

Aquests magistrats i magistrades, jutges i fiscals que no saben dictar una euroordre, ni instruir un procés, ni respectar un reglament, ni complir la llei tenen tancats i/o exiliats per raons polítiques des de fa mesos a ciutadans exemplars, representants democràtics que no han fet res més que complir el mandat popular.

¿Qui compensarà aquestes víctimes d’un dany tan immens? ¿Qui els tornarà el temps perdut a ells/es i les seves famílies? ¿Com pot la societat no exigir la seva llibertat immediata, el càstig exemplar als victimaris prevaricadors al servei de la tirania espanyola? 

La consciència moral espanyola està morta. I, si es tracta de victimitzar els dirigents catalans i tot el poble de Catalunya, està morta i enterrada. I això és greu, molt greu. En realitat, és indignant.

És indignant que, per mantenir un règim podrit de corrupció i lladregada, administrat pels franquistes del PP o els seus successors, els neofranquistes del PSOE, sigui precís negar els seus drets i empresonar injustament la gent, destrossar-los la vida i la de les seves famílies.

És indignant que això es faci per connivència i ordre d’un poder polític corrupte fins a la medul·la. Que la darrera fase d’aquest contuberni vergonyós s’hagi descobert pel Whatsapp d’un altre incompetent que durant els seus anys com a director general de la Policia va estar cometent tot tipus de malifetes.

És indignant que es faci amb la col·laboració i la complicitat activa del PSOE, que venia a acabar amb la corrupció i a regenerar la política.  La seva ministra d’injustícia, una altra incompetent en amistoses relacions amb la màfia policial/judicial que va a la seva, parla d’independència judicial, pensant que la gent és idiota. Per no parlar del seu ministre de l’Interior, un altre jutge incompetent que mai veia tortures on n’hi havia.

És indignant que el PSOE hagi tancat files amb l’anterior partit de lladres i criminals per bloquejar la investigació parlamentària sobre les presumptes corrupteles del Borbó emèrit. I també que hagi arribat a un acord propi de brètols dels baixos fons, per protegir el gran responsable del saqueig d’Espanya, de la guerra bruta contra Catalunya, de la ruïna del país i la seva ruptura, el corrupte M. Rajoy (a) el Sobresous.

I tot aquest panorama és el context en què es produeix l’abús d’un judici polític a demòcrates, amb el suport d’uns mitjans sectaris i uns partits polítics coincidents en què “contra Catalunya tot val”. Inclosa la “veritable” esquerra de Podemos que s’ha prestat a fer xantatge a l’independentisme perquè s’oblidi dels nostres presos/es i exiliades/ts polítiques.

Un sentit mínim de la justícia mana anul·lar aquesta farsa judicial d’arrel.
Exonerar de càrrecs falsos els/les preses/os i exiliats polítics, reposar-los en els seus càrrecs i procedir contra aquells que han organitzat aquest ridícul pandemònium en l’àmbit polític i en el judicial.

Ramón Cotarelo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada