dimecres, 7 de juny del 2017

07/06/2017. “Si en un país pot haver-hi corrupció, n’hi ha!” Partim de la base que tothom a la pell de brau està “pringat”. I volem fer net! Proposem escombrar tota la merda que hi ha a sota de totes les catifes de l’estat i de les Comunitats autònomes. I un cop net, tornaríem a engegar tots els mecanismes: Unes noves eleccions per a cada territori, una nova Constitució per a cada territori, una nova Constitució estatal per qui vulgui quedar-s’hi, noves oposicions per a funcionaris de tota mena.

Benvolguts,
Voleu dir que no faríem un gran favor a l’Estat espanyol, proposant impossibles, de fer un pacte a nivell territorial, i anar els uns contra ells mateixos i contra els altres sense por i escombrar tota la merda que hi ha a sota de totes les catifes de l’estat i de les Comunitats autònomes ?

“Si en un país pot haver-hi corrupción, n’hi ha!”

He llegit l’article de l’Eduard Voltas de títol “Al galliner”.

En Voltas, a qui considerem molt, es pregunta sobre el capteniment d’en Germà Gordó pel que fa al 3% i al “seu” escó al Parlament de Catalunya. I nosaltres li hem donat “voltes”. Així doncs, seguint els savis consells d’en Vicent Partal (Si en un país pot haver-hi corrupció n’hi ha!) i partint finalment de la base que tothom a la pell de brau està pringat per tot arreu, voleu dir que no faríem un gran favor a l’Estat espanyol si abans d’anar-nos-en tancant la porta d’una revolada no proposéssim de fer un pacte a nivell territorial, i anar els uns contra ells mateixos i contra els altres sense por i escombrar tota la merda que hi ha a sota de totes les catifes de l’estat i de les Comunitats autònomes?

No hauria de ser una lluita contra l’“omertà” (que està catalogada per la viquipèdia en la  categoria de Crim organitzat) sinó tot el contrari, una voluntat pactada de fer net urbi et orbi. Llum i taquígrafs. Si aconseguíssim que tothom fos honest (???) podríem aconseguir que tota la merda que sura sobre de l’aigua putrefacta, fos apartada, arrossegant les merdes de per sota fins trobar aigua neta per tot arreu! És clar que tota aquesta neteja  s’enduria segurament tot el funcionariat corrupte, gairebé tots els diputats a Madrid, tots els diputats autonòmics, tots els estaments de tots els partits, tots els batlles de tot arreu, tots els caps de tots els exèrcits, alguns fiscals i jutges, tots els bisbes i cardenals, totes les estructures sindicals, tots els funcionaris d’alta categoria. I Tot el personal hauria de tornar tot el que ha robat i hauria d’estar condemnat a cadena gairebé perpètua, treballant pel país de cadascun!

Així sortiria a la llum tota la història miserable dels Pujol-Ferrusola i al mateix temps tota la història miserable dels Aznar, dels Rajoy, dels “Luís sé fuerte”, dels Zaplana, dels Borbons, dels González (don Felipe), de les Ritas Barberà, dels Brosetes, dels González Lizondos, dels Gordó, dels Mas, dels Carrero Blanco, dels Franco, dels Arias Navarro, etc. Però de tots! Hauria de ser un acte de contricció de tothom. Hauria de ser com una flagel·lació col·lectiva, hauria de ser com una sessió infinita d’alcohòlics anònims (però amb noms i cognoms)...

També caldria netejar empreses públiques (entre elles els bancs) i escapçar de la mateixa manera el personal corrupte.

I després tornaríem a engegar tots els mecanismes: Unes noves eleccions per a cada territori, una nova Constitució per a cada territori, una nova Constitució estatal per qui vulgui quedar-s’hi, noves oposicions per a funcionaris de tota mena.

Vaja, una revolució acordada, amb supervisió internacional...
Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada