diumenge, 4 de març del 2018

04/03/2018. Referèndum. Rosamaria Cendròs. Cinisme de Millo. Quan estàs a sou d’un partit, sigui el que sigui, no hauries de perdre la dignitat ni actuar com un vulgar mercenari. El Sr. Millo, el representant del govern del 155, hauria de tenir una mica de vergonya, no dic molta vergonya, perquè això segons qui, no sap el que és. Dir que “tècnicament” l’ 1-O no hi va haver càrregues policials és no tan sols mentir, sinó riure’s de tots els que vam anar a votar i vam veure com la Policía Nacional apallissava brutalment la gent que pacíficament volíem votar i protegíem els col·legis sense cap tipus de violència perquè aquests energúmens no ens robessin les urnes. El 155, els insults dels mitjans espanyols, el discurs amenaçador d’un rei al servei del partit més corrupte d’Europa; de tota la violència que exerceixen sobre Catalunya, dels presos polítics, del exiliats... per molt que el Sr. Millo negui l’evidència, no se’n sortiran.

Benvolguts,

Ho hem dit sovint que segons quins escrits dels lectors com els ja coneguts de la senyora Cendrós, tenen més força que els de molts sicaris dels diaris de la caverna de Madrid i dels botiflers com el Millo, que esperem que sigui castigat tard o d’hora quan hi torni a haver justícia justa a la III República espanyola...

Vegem el digne escrit de la secció El lector escriu del PuntAvui, de la senyora Rosamaria Cendrós:


4 març 2018 2.00 h

Cinisme de Millo

Rosamaria Cendròs

Quan estàs a sou d’un partit, sigui el que sigui, no hauries de perdre la dignitat ni actuar com un vulgar mercenari.

El Sr. Millo, el representant del govern del 155, hauria de tenir una mica de vergonya, no dic molta vergonya, perquè això segons qui, no sap el que és. Dir que “tècnicament” l’ 1-O no hi va haver càrregues policials és no tan sols mentir, sinó riure’s de tots els que vam anar a votar i vam veure com la Policía Nacional apallissava brutalment la gent que pacíficament volíem votar i protegíem els col·legis sense cap tipus de violència perquè aquests energúmens no ens robessin les urnes. El que va passar no té marxa enrere en les nostres aspiracions de ser un poble lliure. De fet, tot i el 155, els insults dels mitjans espanyols, el discurs amenaçador d’un rei al servei del partit més corrupte d’Europa; de tota la violència que exerceixen sobre Catalunya, dels presos polítics, del exiliats... per molt que el Sr. Millo negui l’evidència, no se’n sortiran. Hem resistit mil anys i ni vostès utilitzant tota la força que els dona no la intel·ligència, sinó la intransigència, aconseguiran aturar-nos. Serem lliures perquè tenim el que a vostès els fa tanta por: la dignitat com a poble!

Rosamaria Cendrós

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada