divendres, 9 de març del 2018

08/03/2018. Màrius Viella. Pensions i pensionistes. A les manifestacions dels pensionistes i jubilats , crec de primera necessitat , l’assistència i recolzament de tots aquells que les cames els tremolen perquè no saben com envestir l’incertesa de la seva jubilació; aquest moviment dels jubilats en defensa dels seus drets i de rebuig a les decisions del govern del PP, son el bàlsam per endegar una reforma del sistema de pensions, però si els futurs pensionistes no empenyen, i s’amaguen darrera , s’està perdent la meitat de la força. Aquestes diferencies tant estrafolaries entre la jubilació d’un polític i la d’un “manobre”, no es pot consentir i molt menys quan es parla de jubilacions que fan plorar només de saber que existeixen; no hi ha dret i no es pot tolerar.


Benvolguts,

Parlem de pensions i pensionistes un cop més i tantes vegades com calgui! Ahir es va fer una jornada reivindicativa de la igualtat de gènere. I va sortir prou bé! Ara hem d’engegar o continuar molt seriosament les jornades reivindicatives dels jubilats i pensionistes. Sembla que a tot Espanya hi ha uns 8 milions de pensionistes i a Catalunya uns 2 milions. Quanta feina es pot fer amb 2 milions de pensionistes organitzats: manifestacions, campanyes publicitàries, suport psicològic i molt més!

Per altra part la xarxa està plena d’articles dels millors economistes que tenim parlant de pensions. En aquest Bloc i en molts altres com el dels companys Viella, Lladonet, Duran-Pich i molts d’altres se’n parla contínuament. I la conclusió d’aquests articles sempre és la mateixa:

Espanya està en fallida. Espanya no pot mantenir les pensions que els contractes amb els treballadors que cotitzaven i cotitzen a la Seguretat Social (SS) des de fa molts anys havien estipulat.

Només un país independent en forma de República pot gestionar les pensions molt millor que el robatori del que gaudim ara!

Per les pensions dels jubilats, som-hi!
Per la República, som-hi!

Vegem ara l’apunt del company Màrius Viella:



08/03/2018. 10:35 H
Pensions i pensionistes
A les manifestacions dels pensionistes i jubilats , crec de primera necessitat , l’assistència i recolzament de tots aquells que les cames els hi tremolen , perquè no saben com envestir l’incertesa de la seva jubilació ; aquest moviment dels jubilats en defensa dels seus drets i de rebuig a les decisions del govern del PP, son el bàlsam per endegar una reforma del sistema de pensions , però si els futurs pensionistes no empenyen, i s’amaguen darrera , s’està perdent la meitat de la força.
Personatges com el governador del banc d’Espanya, Celia Villalobos , La Sra. Bañez , Montoro i tota la camarilla que dona suport incondicional al govern encapçalat per Mariano Rajoy , President del PP,, no son mereixedors de l’aire que respiren, des del moment que no tenen vergonya , d’inflar els seus comptes, , mantenir als corruptes , i buidar la caixa de reserves dels jubilats ,; argumentant que aquests han de pensar mes en invertir en plans de pensions.Malaguanyat el pa que mengen , mentre que hi ha gossos que passen gana.

Eliminant el lladronici i els mamadors, recuperant tot lo que s’ha robat, (no dic eliminar els lladres), suprimint despeses com Diputacions , Consells Comarcals i delegacions de govern , com també regular les jubilacions del polítics, i donant mes protagonisme als ajuntaments, seria suficient per posar al país i als ciutadans al lloc que per dret , decència i dignitat els pertoca, que no es altre que poder gaudir del benestar que tothom te dret i mereix si també es pensa en els altres; aquestes diferencies tant estrafolaries entre la jubilació d’un polític i la d’un “manobre” , no es pot consentir i molt menys quan es parla de jubilacions que fan plorar només de saber que existeixen; no hi ha dret i no es pot tolerar .

Màrius Viella    La Bisbal d’Empordà 8-3-2018            T/. 972640762 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada