dimecres, 21 de març del 2018

19/03/2018. Borbofranquisme. Joan A. Forès. Dos exemples del borbofranquisme institucional actual.19/03/2018. [Àudio] Les televisions unionistes veten Willy Toledo, solidari amb els 'Jordis', per ser ''crític amb el poder''. Per acabar, ha criticat que "hi hagi una Fiscalia i una judicatura que admeti a tràmit" aquesta mena de denúncies. "Ningú et perseguirà si ets nazi, masclista, homòfob o racista; però sí quan lluites per la justícia social, la llibertat i els drets humans", ha conclòs. “Estoy siendo investigado y perseguido por cuestionar un dogma de fe de la santidad y la virginidad de la Virgen María, que a día de hoy es un delito contemplado en el Código Penal”, ha dicho Willy Toledo en ‘Las Mañanas de Cuatro’. 19/03/2018. El PSOE votará en contra de la propuesta de Podemos para juzgar los crímenes del franquismo. Són dos casos de visió absolutament franquista (Codificat com a Lawfare, n’heu sentit parlar?). del contuberni dels poders judicials i polítics per mantenir viu el franquisme que ara s’anomena borbofranquisme, tal com el Willy Toledo diu. Hem de tenir en compte que la Constitució avala que l’Estat espanyol és un estat laic i per tant els dogmes i preceptes de qualsevol religió o secta no han d’interferir de cap manera en el govern de l’Estat. També hem de tenir en compte que la Transacció, que no transició com el seu nom indica és un “apaño” de la casta per tal que “todo canvie para que nada canvie”!

Benvolguts, Hem dit més d’un cop i ho repetim que:


El franquisme és com l’energia: No es crea ni es destrueix, només es transforma!

També podem recordar les frases que ens amaraven contínuament en el Règim franquista i que jo continuo recordant claríssimament, amb odi, en l’actual Règim Borbofranquista:

·         España Una, España Grande, España Libre. Viva Franco. Arriba España.
·         Por Diós, España y su revolución nacionalsindicalista
·         Por el Imperio hacia Diós
·         Cara al sol con la camisa nueva
·         Franco, Caudillo de España por la gracia de Diós
·         Que todo cambie para que nada cambie!
·         Que todo està atado y bién atado.
·         España portadora de valores eternos.
·         España Unidad de Destino en lo Universal.
·         España todo por la Pàtria (tapia).
·         Por Diós la Patria y el Rey, lucharon nuestros padres, por Diós la Patria y el Rey, lucharemos nosotros también!
·         Habla en cristiano, coño!

Pel que fa a “El franquisme és com l’energia: No es crea ni es destrueix, només es transforma!”, avui posarem dos exemples actuals d’aquesta sentència i els relacionarem amb el borbofranquisme actual.

1.       En el primer d’aquests dos articles es parla de les denúncies de l'Associació d'Advocats Cristians i de la Fiscalia contra Willy Toledo, pel delicte de blasfèmia. Els acusadors diuen que es conculquen dogmes i preceptes religiosos.

2.       En el segon article aprofitem per explicar que el PSOE votará en el Congreso en contra de la Proposición de ley para abrir la vía para juzgar los crímenes cometidos durante la dictadura franquista, planteada por Unidos Podemos, ERC, PNV, PDeCAT, Compromís, Bildu y Nueva Canarias para reformar la Ley de Amnistía de 1977.

Són dos casos de visió absolutament franquista (Codificat com a Lawfare, n’heu sentit parlar?). del contuberni dels poders judicials i polítics per mantenir viu el franquisme que ara s’anomena borbofranquisme, tal com el Willy Toledo diu.

Hem de tenir en compte que la Constitució avala que l’Estat espanyol és un estat laic i per tant els dogmes i preceptes de qualsevol religió o secta no han d’interferir de cap manera en el govern de l’Estat. També hem de tenir en compte que la Transacció, que no transició com el seu nom indica és un “apaño” de la casta per tal que todo canvie para que nada canvie”!

19/03/2018. [Àudio] Les televisions unionistes veten Willy Toledo, solidari amb els 'Jordis', per ser ''crític amb el poder''.

19/03/2018. [Àudio] Les televisions unionistes veten Willy Toledo, solidari amb els 'Jordis', per ser ''crític amb el poder''. Per acabar, ha criticat que "hi hagi una Fiscalia i una judicatura que admeti a tràmit" aquesta mena de denúncies. "Ningú et perseguirà si ets nazi, masclista, homòfob o racista; però sí quan lluites per la justícia social, la llibertat i els drets humans", ha conclòs. “Estoy siendo investigado y perseguido por cuestionar un dogma de fe de la santidad y la virginidad de la Virgen María, que a día de hoy es un delito contemplado en el Código Penal”, ha dicho Willy Toledo en ‘Las Mañanas de Cuatro’. Visiblemente indignado, el actor ha añadido que lo llaman delito contra los sentimientos religiosos “porque les da vergüenza admitir que todavía existe el delito de blasfemia y herejía aparte de una persecución política contra quienes cuestionemos y nos enfrentemos al régimen franquista nacional católico que todavía nos gobierna”.
[Àudio] Les televisions unionistes, Antena 3, Tele5 i TVE -"que és qui controla el cinema en aquest país"- veten Willy Toledo, solidari amb els 'Jordis', per ser ''crític amb el poder''. Ha explicat que fa set anys que no aconsegueix feina ni a la televisió ni al cinema espanyol perquè quan un productor o un director volen comptar amb ell, el veten. Toledo està en el punt de mira després que la denúncia formulada contra ell per l'Associació d'Advocats Cristians i una altra de la Fiscalia per un delicte contra els sentiments religiosos i l'obertura de diligències contra la seva persona. A més, ha remarcat que és la seva
"obligació com a home lliure incomplir les lleis injustes"
i ha criticat el "règim borbònic franquista espanyol" (régimen franquista nacional católico segons el Willy) per perseguir el seu ateisme, la reforma de la Ley de Amnistía, etc.

Són dos casos de visió absolutament franquista del contuberni dels poders judicials i polítics per mantenir viu el franquisme




Vegem l'article del Directe.cat:

19 DE MARÇ DE 2018 20:15 H
Ho denuncia a 'Catalunya Ràdio'
Redacció| L'actor madrileny Willy Toledo ha parlat avui a 'Catalunya Ràdio' sobre com afecta a la seva vida professional haver estat "crític amb el poder". Toledo està en el punt de mira després que la denúncia formulada contra ell per l'Associació d'Advocats Cristians hagi derivat en una altra de la Fiscalia per un delicte contra els sentiments religiosos i l'obertura de diligències contra la seva persona. El motiu? Una publicació a Facebook en defensa de les tres dones jutjades per organitzar una processó satírica sota el títol de "processó del cony insubmís". 
 

Willy Toledo, en una imatge d'arxiu

Sobre la manca de llibertat d'expressió a l'Estat espanyol, Toledo ha assenyalat que no li sorprén el seu cas tenint en compte "la que està caient últimament". En aquest sentit, ha explicat que fa set anys que no aconsegueix feina ni a la televisió ni al cinema espanyol perquè quan un productor o un director volen comptar amb ell, Antena 3, Tele5 i TVE -"que és qui controla el cinema en aquest país"- el veten. Així, ha lamentat que expressar lliurement una opinió porti "conseqüències" a Espanya i ha afegit: "bé, així tenim els Jordis a la presó".

Toledo ha insistit en que no compareixerà als jutjats el proper 18 d'abril perquè li sembla "una farsa i una patranya que en aquest país encara segueixi existint el delicte de blasfèmia". A més, ha remarcat que és la seva
"obligació com a home lliure incomplir les lleis injustes" i ha criticat el "règim borbònic franquista espanyol" per perseguir el seu ateisme. "Hauran de venir, emmanillar-me i portar-me davant del jutge", ha sentenciat, com quan al seu Facebook va escriure que si decideixen "cursar una ordre de recerca i captura" contra la seva persona, ell els "estalviarà la recerca" i poden anar a buscar-lo els dies 19, 20, 21 i 22 d'abril al Teatre Lliure de Gràcia, a Barcelona. 

En aquest article es parla de les denúncies de l'Associació d'Advocats Cristians i de la Fiscalia contra Willy Toledo, pel delicte de blasfèmiaEls acusadors diuen que es conculquen dogmes i preceptes religiosos.


Per acabar, ha criticat que "hi hagi una Fiscalia i una judicatura que admeti a tràmit" aquesta mena de denúncies. "Ningú et perseguirà si ets nazi, masclista, homòfob o racista; però si quan lluites per la justícia social, la llibertat i els drets humans", ha conclòs. “Estoy siendo investigado y perseguido por cuestionar un dogma de fe de la santidad y la virginidad de la Virgen Maríaque a día de hoy es un delito contemplado en el Código Penal”, ha dicho Willy Toledo en ‘Las Mañanas de Cuatro’. Visiblemente indignado, el actor ha añadido que lo llaman delito contra los sentimientos religiosos “porque les da vergüenza admitir que todavía existe el delito de blasfemia y herejía aparte de una persecución política contra quienes cuestionemos y nos enfrentemos al régimen franquista nacional católico que todavía nos gobierna”. 





Per acabar, ha criticat que "hi hagi una Fiscalia i una judicatura que admeti a tràmit" aquesta mena de denúncies. "Ningú et perseguirà si ets nazi, masclista, homòfob o racista; però sí quan lluites per la justícia social, la llibertat i els drets humans", ha conclòs.

Aprofitem per explicar que el PSOE votará en el Congreso en contra de la proposición de ley para abrir la vía para juzgar los crímenes cometidos durante la dictadura franquistaplanteada por Unidos Podemos, ERC, PNV, PDeCAT, Compromís, Bildu y Nueva Canarias para reformar la Ley de Amnistía de 1977.

19/03/2018. El PSOE votará en contra de la propuesta de Podemos para juzgar los crímenes del franquismo.


19/03/2018. El PSOE votará en contra de la propuesta de Podemos para juzgar los crímenes del franquismo.
REPÚBLICA/EFE | 19/03/2018
El PSOE votará en contra de la proposición de ley planteada por Unidos Podemos y los partidos nacionalistas para reformar la Ley de Amnistía de 1977 al alegar que esta iniciativa plantea problemas de "seguridad jurídica".
La vicesecretaria general del PSOE, Adriana Lastra, ha anticipado el sentido del voto de su partido en el debate que se celebrará este martes en el pleno del Congreso, sobre la propuesta legal promovida por Unidos Podemos, ERC, PNV, PDeCAT, Compromís, Bildu y Nueva Canarias.
“Es por una cuestión de seguridad jurídica”, ha explicado Lastra en una rueda de prensa en la sede de Ferraz para justificar la negativa a que se tramite la proposición de ley.
El texto de Unidos Podemos y de los partidos nacionalistas tiene como objectivo abrir la vía para juzgar los crímenes cometidos durante la dictadura franquista.
Según Lastra, el PSOE está a favor de la persecución de los crímenes de lesa humanidadpero, la proposición de ley es “francamente mejorable” desde el punto de vista jurídico, de acuerdo con los asesores del partido.
La ‘número dos’ socialista ha recordado que la Ley de Amnistía de 1977 es uno de los pilares sobre los que “se ha basado la Transición” y que su contenido “es muy amplio”.
Lastra ha comentado que el PSOE dará una explicación más detallada de su negativa al término de la reunión del grupo parlamentario socialistas prevista para este martes antes del debate.

I havent vist els dos casos es pot reflexionar, opinar, o el que sigui:
Hem dit més d’un cop i ho repetim que:

El franquisme és com l’energia: No es crea ni es destrueix, només es transforma!



Joan A. Forès
Reflexions


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada