dissabte, 15 de juliol del 2017

14/07/2017. Puigdemont esclata i denúncia les mentides de La Vanguardia. Un article de Lola García confabula sobre les tensions del Govern. El president de la Generalitat no ha pogut aguantar més el to de La Vanguardia i ho ha denunciat a Twitter. El diari porta unes quantes setmanes carregant contra el Govern i la seva gestió del procés i el referèndum de manera roí. El diari del Grupo Godó ha encarregat a Lola García, directora adjunta del rotatiu, i a la periodista Isabel García Pagan, a intoxicar a través d'hipòtesis, especulacions i confabulacions…

Benvolguts,

La Vanguardia sempre té redactors o periodistes unionistes (o sigui espanyolistes) dient mal del Govern de la Generalitat, del Parlament de Catalunya, etc. Recordem la Laura Feixas, el Zarzalejos i el Joan Tapia, amb un quants articles comentats del Bloc Reflexions:




Ara sembla que se n’ha incorporat un altre al pim-pam-pum...

Vegem l’article: 

14 DE JULIOL DE 2017 05:00 H


Un article de Lola García confabula sobre les tensions del Govern
El president de la Generalitat no ha pogut aguantar més el to de La Vanguardia i ho ha denunciat a Twitter. El diari porta unes quantes setmanes carregant contra el Govern i la seva gestió del procés i el referèndum de manera roí. Concretament, el diari del Grupo Godó ha encarregat a Lola García, directora adjunta del rotatiu, i a la periodista Isabel García Pagan, a intoxicar a través d'hipòtesis, especulacions i confabulacions (cap d'elles demostrables sinó basades en rumors i conspiracions imaginàries) amb l'única intenció de desgastar el Govern i els seus consellers.

Carles Puigdemont i Màrius Carol
© Muntatge de directe!cat


La gota que ha fet vessar el got de la paciència del president ha estat el maquiavèl·lic article de Lola García titulat "Al borde de la implosión" on la directora adjunta del diari del Grupo Godó planteja un panorama quasi de guerra civil dins del Govern entre els consellers d'Esquerra i el PDeCAT i assegura que, com bé diu el títol, que tot s'aguanta per un fil.

La intenció és mostrar un panorama d'incertesa política i influenciar negativament al Govern per a generar tensió real i mala maror.

 Aquesta greu manera d'intoxicar que duu a terme La Vanguardia des de fa setmanes ha fet esclatar el president que, sense citar directament el mitjà, escrivia ahir un tuit, poques hores després que es publiqués l'article abjecte, on afirma que tot és fals, ja que ho defineix com a "premsa de ficció". El tuit del president, concretament, diu:

A la "premsa de referència" emergeix un nou gènere periodístic: el periodisme de ficció. La narrativa de la versemblança ho aguanta tot.

Directe.cat


Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada