divendres, 11 de juny del 2010

11/06/10. Campanya de Radio per la Independència

M’ha arribat aquest e-mail d’un bon amic. Em sembla molt interessant que els empresaris propugnin les tesis independentistes i que per primera vegada es faci publicitat per ràdio. No se’n farà per TV3 ni per BTV? Que us en sembla? Hi donem difusió massiva?

Joan A. Forès
636963046
ERC Poblenou. Vocalia de Cultura



De: Rafael Bosch [mailto:rbosch@eic.ictnet.es]
Enviado el: viernes, 11 de junio de 2010 7:08
Para: rbosch@eic.ictnet.es
Asunto: RV: Campanya de Radio per la Independència


Per si es del teu interés i creus que pot ser-ne per altres. 

Benvolguts i benvolgudes,

Ha arribat el moment de fer una Campanya publicitària massiva per centrar el debat polític en la necessitat d'assolir la independència.

Des del CCN hem preparat 4 falques de radio que difondrem a RAC-1, RAC105, FLAIX BACK, FLAIX FM, i RADIO TELE TAXI amb tanta freqüència com ens permetin les aportacions d'empreses i particulars que siguem capaços de recollir.

Aquestes falques les hem presentat formalment aquest cap de setmana a la Fira de Girona, i aprofitem per adjuntar-vos-les i que les pugueu escoltar en primícia.

Tenim previst de fer-ne 14 diàries, però tenint en compte que aquest correu va dirigit a milers de contactes, entre tots podem garantir que no deixin de sonar des d'ara fins a les properes eleccions. Aquesta és, sota el nostre punt de vista, l'acció que generarà aquest debat tan necessari per totes les tertúlies públiques i particulars del país. Ja estem preparant noves falques per anar renovant aquestes, anuncis en premsa i anuncis de televisió per quan s'acostin les eleccions.

Aquesta campanya també servirà per pressionar els partits polítics catalans, per introduir en el seu programa electoral una aposta decidida per la Declaració d'Estat per Catalunya, que vehicularem formalment en un acte públic amb mitjans de comunicació, en un lloc carismàtic de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada