dimarts, 18 d’agost del 2015

18/08/2015. CARLES RIBERA. Acabaran prohibint TV3, si cal. L'estratègia espanyolista ja fa temps que passa per bloquejar tot allò que no es pot derrotar a les urnes. No descartem, doncs, que prohibeixin les urnes o, si més no, que invalidin els resultats si no els són grats, o que tanquin el Parlament i el Palau de la Generalitat.

Benvolguts,
En Carles Ribera ens obsequia avui amb l'article Acabaran prohibint TV3, si cal...
Al maig del 68 el mot d'ordre era:
"prohibit prohibir".
A l'Espanya borbònico-franquista el mot d'ordre és lleugerament diferent:

"prohibir, prohibir, prohibir, prohibir, prohibir, prohibir, prohibir..."

Una de les frases més notable de l'article és:
L'estratègia espanyolista ja fa temps que passa per bloquejar tot allò que no es pot derrotar a les urnes. 

I aquest frase m'ha recordat la que en Ferreres va immortalitzar amb el seu acudit, amb paraules reals del tal Alfonso Alonso, pel que sembla beneït pel seu pare espiritual:
http://reflexionsjafores.blogspot.com.es/search?q=alonso.











I ara l'article de Carles Ribera:
Acabaran prohibint TV3, si cal
18/08/2015
CARLES RIBERA
Després d'un grapat escàs de dies de vacances, els nostres estimats representants polítics van tornant a lloc per encarar la recta final de la Catalunya autònoma. Els que s'hi posen amb més intensitat, de moment, són els que voldrien que aquesta recta final no s'acabés mai o, millor encara, que acabés en una paret on estavellar el sobiranisme. És per això que ha començat la temporada de la prohibicionitis destinada a posar bastons a les rodes a tot el moviment d'alliberament nacional 
per intentar disminuir (encara més) els migrats canals de difusió del missatge polític en contraposició amb l'enorme poder mediàtic de l'espanyolisme.
Curiosament, l'onada de crítiques va començar la setmana passada amb una protesta enèrgica contra el suposat partidisme dels mitjans públics catalans perpetrada pel Col·legi de Periodistes de Catalunya [sic], que aquestes vacances deu haver deixat de guàrdia algun quintacolumnista desvagat.
Anant una mica més enllà de la protesta deontològica de llautó a la vista, per la seva banda el PSC ha aconseguit que la Junta Electoral obligui TV3 a retirar la campanya Junts perquè troba que pot portar a identificar-se amb les sigles de Junts pel Sí. Caram, quina pell tan fina. A veure si acabaran prohibint l'anunci de Damm perquè, a més del mateix estil gràfic de moda, el lettering, els senyors de la cervesa també llueixen una estrella de cinc puntes com la del logotip de la CUP.
En aquesta espiral de prohibicionisme, ahir els de can C's van demanar a la mateixa autoritat electoral que consideri si la manifestació de la Diada es podria prohibir perquè afecta la campanya. De moment ho deixem aquí, però ja es veu que anirà a més. 
L'estratègia espanyolista ja fa temps que passa per bloquejar tot allò que no es pot derrotar a les urnes. 
No descartem, doncs, que prohibeixin les urnes o, si més no, que invalidin els resultats si no els són grats, o que tanquin el Parlament i el Palau de la Generalitat. Prohibeixin, prohibeixin, que només dilataran el desenllaç. I el faran més sòlid.
“L'ofensiva de prohibicionisme no s'aturarà ni el 27-S”

COMENTARIS  

+2#1 RAMON B.

Prohibir, recusar, amenaçar, manipular son les armes dels que no poden guanyar democràticament, no tenen cap més raonament que aquests, fins avui nosaltres ens hem aprofitat d'aquesta actitud, l'independentisme esta guanyant per convicció, i per les amenaces continues que ens fan, pitjor seria que acceptessin la nostra sobirania i el dret a l'autodeterminació, perquè continuarien mentint i algun despistat els podria creure, millor que el nacionalisme espanyol es presenti tal com és.
Dimarts, 18 agost 2015 8.07
+1#2 PERE GRAU ROVIRA
No n'aprenen. El 9-N els catalans es van passar les prohibicions pel folre. I aquesta vegada encara ho farien el doble de llavors...

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada