dissabte, 22 d’octubre del 2011

22/10/11. "El AVE de Barcelona a Valencia, ni lo soñéis mientras mandemos nosotros"

Benvolguts,
He trobat un article interessant on explica com el nostre enemic, el Nacionalisme Espanyol actua sempre, per activa o per passiva, amb la intenció d’anar contra Catalunya. Ara recordo haver llegit com la ministra Salgado li va dir a un conseller català: vostè fa molt bé de defensar el seu país, i de la mateixa manera jo defenso el meu!
Evidentment, un esperit del mal i molt més poderós que nosaltres ha d’actuar, sempre, necessàriament, d’aquesta manera. És la seva condició!
Al Nacionalisme Espanyol li escau la història de l’escorpí i l’ase que han de travessar el riu. L’escorpí li demana a l’ase que el porti a l’altra banda de riu i l’ase diu: no que em picaràs! I l’escorpí respon: No et picaré perquè llavors ens moriríem tots dos. L’ase s’ho creu i quan són a mig riu l’escorpí el pica. L’ase diu: Què fas? Ens morirem tots dos! I l’escorpí contesta: Ho sento, és la meva naturalesa, no me’n puc estar!
Ara us explico una anècdota, publicada per Eugeni Casanova, a La Vanguardia del 17-6-07 de títol Infraestructuras: situación límite. Aquí es veu clarament com el Nacionalisme español no descansa. L’individu de qui es parla era del PP però podía ser del PSOE perfectament, com el Peces Barba i el Castellanos. Del PPSOE!

El AVE de Barcelona a Valencia, ni lo soñéis mientras mandemos nosotros: llegaríais a acuerdos con los valencianos en la economía y os podríais acabar entendiendo en la lengua y otros temas". Xavier Trias, hoy concejal de CiU en el Ayuntamiento de Barcelona (avui batlle de Barcelona), se quedó atónito cuando Carlos Aragonés le soltó esta frase al despedirse como congresista en Madrid en el 2003. Aragonés era director del gabinete de Presidencia del Gobierno y hombre de máxima confianza del presidente Aznar.

Llegiu-vos tot l’article ja que hi ha conceptes i altres anècdotes que cal saber…

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada