dissabte, 21 d’abril del 2012

21/04/12. Per terra, mar i aire. C's i el PP contra el català!

Benvolguts,

Avui es tracta de presentar els dos grups d’energúmens ultrafeixistes que pul·lulen per Catalunya, que tenen escons al Parlament i que alguns han sigut fins ara socis preferents del la coalició governant CiU. Fins quan?

Els socis de CiU manen a Espanya amb majoria absoluta i ja s’han tret definitivament la careta, i  la majoria absoluta els esperona i amb raó. Són els amos (els putos amos diuen en ambients esportius). Poden fer el que vulguin, davant de la passivitat i l’aprovació en molts casos dels socialistes. I com a carronyaires que són tenen molt clar el que volen aconseguir: acabar la tasca que 300 anys d’atacs, incloent la dictadura del Primo de Rivera i la guerra del 36-39 contra Catalunya, continuada amb la sagnant dictadura del Caudillo Franco por la gracia de Diós (i dels seus representants a la terra) i amb la transició amb soroll de sabres que va culminar amb l’entronització dictada en vida del propi dictador del net del Borbó que havia abdicat l’any 31, davant de l’adveniment de la Segona República. Amb una constitució feta a la seva mida i un café para todos per dissoldre la voluntat independentista de Catalunya, Euskadi i Galícia. Recordem que l’eslògan Llibertat, Amnistia i Estatut d’Autonomia només se sentia a Catalunya.

Els que s’han tret la careta saben que són molt a prop d’anorrear-nos com a poble. 40 anys de no deixar-nos parlar en català ni editar llibres ni diaris en català ha fet molt mal. Tergiversar la història també. Robar els continguts de tots els Ateneus, biblioteques, escoles i particulars i portar-ho a Salamanca també i molt. Fomentar que els immigrants no catalans s’ establissin a Catalunya i no s’integressin era una fórmula ja usada per tots els pobles depredadors i imperialistes de la història i de la prehistòria per anorrear els vençuts. Fer que com a conseqüència de la guerra, la majoria d’intel·lectuals del país hagués de fugir també va ajudar a l’anorreament. 

Ara que se senten forts ens ataquen els costums, els drets civils, la llengua (d’una manera despietada), l’economia. Han creat un Madrid artificial que pretenen que sigui més important que Catalunya, i ho han aconseguit robant tot el que poden: 22.000 milions d’euros cada any des de fa 30 anys, sense construir cap infraestructura útil per a Catalunya, dilapidant aquests diners i els dels ajuts de la UE en autovies i vies fèrries no rendibles en absolut, que pretenen que no es comuniquin amb Europa (fa 20 anys que es va construir la primera via d’AVE i encara no ha arribat a cap frontera, senyal que no els interessa o que no volen que passi per Catalunya).

        I tenen la majoria absoluta i poden fer el que els rota. I ho fan!

Ara els dos partits feixistes existents a Catalunya es barallen per veure qui la fa més grossa. Ajudats pels feixistes catalans, com el Francesc de Carreras, es varen inventar el bilingüisme que és la seva manera de carregar-se el català, ja que la frase pronunciada per l’hereu del dictador amb títol de rei: " Nunca fue la nuestra lengua de imposición, sino de encuentro; a nadie se le obligó nunca a hablar en castellano: fueron los pueblos más diversos quienes hicieron suyo por voluntad libérrima el idioma de Cervantes " és com tothom sap una solemne mentida. Ara bé, com que aquest senyor és irresponsable per principi, se li ha deixat dir això i altres coses i ningú s’ha atrevit mai a contradir-lo. De tota manera, espero que aviat la casa reial i tots els seus corruptes integrants segueixin el camí que va marcar l’avi del rei...

        Per cert, el bilingüisme consisteix a que els catalans parlin català i espanyol i els                espanyols  només espanyol. Queda clar?

Bé vegem les facècies dels traïdors i botiflers enquadrats en el PP i C’s:

Guerra oberta entre PP i Ciutadans per veure qui odia més el català

La convocatòria d’un acte aquest dissabte contra la immersió lingüística convocat per Ciutadans ha provocat que Sánchez Camacho deixi de dissimular la croada del PPC contra Catalunya

Albert Rivera havia guanyat la partida al PPC amb la convocatòria d’un acte contra la immersió lingüística, conjuntament amb Convivència Cívica Catalana (CCC), l'Associació per la Tolerància, i Ágora Socialista. L’acte ha esta convocat per aquest dissabte al Goya, teatre gestionat pel Grup Focus. El fet, ha obligat al PPC a reaccionar a la desesperada i ahir mateix va anunciar la creació d’una coordinadora per la defensa del bilingüisme, a més de confirmar la seva participació a l’ “akelarre” ultra d’aquest dissabte.
 Dissabte tots els ultres, són pocs, contra la immersió lingüística ocuparan el Teatre Goya

Posats en contacte amb el Grup Focus no hem tingut resposta a una serie de preguntes que els hem formulat: Pagaran per llogar el teatre? quin és el cost? us heu plantejat denegar l'espai a una gent que practica un atac al model educatiu exemple de convivència a Catalunya? Esperem que no toc sigui la pela.

Si rés no ho arregla el festival nacionalista espanyol comptarà amb diferents figures del panorama conservador espanyol de sempre: Arcadi Espada, Félix Ovejero, Francesc de Carreras, Juan Carlos Girauta o Carina Mejías, l’acte serà presentat per la periodista Alejandra Alloza. El PP ha confirmat finalment la seva presencia oficial amb la diputada Maria José Garcia Cuevas, no és descarta la presencia a darrera hora de la mateixa presidenta Alicia Sánchez Camacho que no s’ha estat d’exhibir l’exigència de que el seu fill pugui gaudir d’una educació fora del model d’èxit de la immersió lingüística.

Ciutadans ha tret la careta al PPC


Sense cap mena d’escrúpols, la Presidenta del Partit Popular s’ha apuntat al festival i ha obert portes i finestres per recuperar el vessant més radicalment espanyolista del partit, superant en patriotisme espanyol al mateix Vidal Quadres.

CiU té un problema amb aquest PPC


Cada cop CiU té més difícil defensar els acords amb el PP, no solament no paguen els deutes, sinó que els manca la decència de defensar el model educatiu d’èxit d’aquest país. Si ni tant sols són capaços de complir en uns pressupostos, com podem esperar que ens diguin sí a un pacte fiscal?

El PP impulsa la creació d'una 'coordinadora en defensa del bilingüisme'

Vol que estigui integrada per diferents entitats i partits polítics com Ciutadans

El PP vol impulsar una "coordinadora en defensa del bilingüisme" integrada pels partits polítics -com Ciutadans- i associacions -com Convivència Cívica Catalana- "que defensen el bilingüisme integrador a Catalunya". La diputada del PP, María José García Cuevas, ha anunciat la celebració de la reunió constituent de la coordinadora per la setmana que ve "per decidir, entre tots, l'àmbit, el nom, el lema i les accions a portar a terme des d'aquesta plataforma conjunta". "Ha de ser una coordinadora plural, en la que s'incloguin totes les associacions, que són les que han de tenir protagonisme", ha afirmat García Cuevas.
El PP ha enviat una carta a diverses entitats i partits per proposar-los la creació d'una "coordinadora en defensa del bilingüisme". Entre les entitats hi ha Convivència Cívica Catalana (CCC), l'Associació per la Tolerància, Ágora Socialista i Ciutadans. L'objectiu de l'acte constituent previst per la setmana que ve és "treballar, cadascú des del seu àmbit, però coordinats i units en l'objectiu", segons García Cuevas.

Segons la diputada, la plataforma "possibilitarà que tots aquells que des de la política o la societat estem a favor de la defensa del bilingüisme en el sistema educatiu català, treballem junts, remant en la mateixa direcció".
 

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada