dijous, 14 de març del 2013

12/03/13. L'espiral lamentable del PP català

Benvolguts,

Ahir, parlant de la Camacho vaig escriure que: Encara que pel que sembla la Camacho (i el seu valedor Millo) han fotut els peus a la galleda!

Avui els diaris parlen del PP i de la Camacho més que de cap altra cosa i en l’Editorial de l’Avui hi ha la frase: Alícia Sánchez-Camacho hauria de ser conscient que el seu paper actual no només perjudica el conjunt dels ciutadans, incloent-hi els que l'han votat, sinó que el seu descrèdit comença a convertir-la en una peça prescindible al seu propi partit un cop feta la feina de desgast a la qual s'està prestant.

Prescindible. Amortitzada...

O sigui que d’un moment a l’altre li diran allò de Roma no paga els traïdors o es farà mal i semblarà un accident...

 

Editorial

L'espiral lamentable del PP català

12/03/13 02:00 -

La pèrdua de capacitat d'influència del PP a Catalunya ha portat els seus dirigents a iniciar una espiral lamentable de joc brut destinada a desprestigiar les institucions del país, que aquest cap de setmana ha tingut com a trista protagonista Alícia Sánchez-Camacho. El PP no ha sabut trobar el seu lloc en un panorama polític en què la centralitat està clarament desplaçada cap al sobiranisme i on, paral·lelament, el nacionalisme espanyol bascula cap a altres formacions que no són còmplices de la nefasta acció de govern de Rajoy.

En aquest escenari, als dirigents populars només els queda utilitzar els poders de l'Estat per manipular, com és el cas de la nefasta ofensiva de la delegació del govern contra els municipis o de l'ofec financer a què se sotmet la Generalitat des de Madrid. Més enllà d'això, la poca capacitat actual de maniobrar en la política parlamentària catalana obliga la líder dels populars a buscar la notorietat o el focus mediàtic amb estirabots que no fan altra cosa que reforçar una mica més la sensació de dirigent amortitzada que només serveix per fer més nosa que servei a una ciutadania que veu amb estupor com, en un marc de crisi econòmica, el PP prefereix estroncar l'aixeta de la recuperació econòmica i promoure la desestabilització política i institucional amb l'única intenció de boicotejar la voluntat de la majoria de ciutadans. Alícia Sánchez-Camacho hauria de ser conscient que el seu paper actual no només perjudica el conjunt dels ciutadans, incloent-hi els que l'han votat, sinó que el seu descrèdit comença a convertir-la en una peça prescindible al seu propi partit un cop feta la feina de desgast a la qual s'està prestant.
 

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada