dilluns, 30 de maig del 2016

29/05/2016. Feixisme. Bernat Ferrer. L'Estat munta una campanya de descrèdit contra el procés i envia dues ambaixadores especials a l'exterior (a Àustria, Suïssa, Brussel·les, Londres i Nova York -els mateixos països, de fet, en els quals la Generalitat hi té delegació). L'hipotètic Estat català no respectaria els drets dels castellanoparlants de Catalunya. Tot el procés independentista no és res més que una maniobra de la classe política per evitar els judicis per corrupció.

Benvolguts,

No parem d’explicar-ho. No estem en igualtat de condicions. Els nostres enemics gasten el que volen, per a això són ells els que fan els pressupostos i tenen mil maneres d’amagar les despeses (que tampoc no s’hi miren ni poc ni molt). La confrontació no és entre iguals, sinó allò que els castellans en diuen “burro amarrado contra leon”.

Aquestes informacions ens permeten comprendre que el Ministerio de Asuntos Exteriores és un mon dintre del mon de l’estat. Per això el Margalló està ufanós de la seva força i del mal que ens pot fer, quan ens envia per exemple a l’Illa de Robinson!

El meu pare usava sovint la frase “sempre et veuràs embrutat per una paella”. I aquest és el cas!
El partit més corrupte d’Espanya explica a l’exterior que el procés no és res més que una maniobra de la classe política catalana per evitar els judicis per corrupció!

Sort que a Europa ja els comencen a veure el llautó!

I els nostres titellaires també:


A veure si els nostres dirigents deixen de fer l'enze i fugim d'una vegada!

Avui mostrem dos articles sobre la corrupció institucionalitzada pel règim borbònico-franquista al que estem sotmesos o més aviat s’hauria de dir del qual en som presoners:


1. L'Estat munta una campanya de descrèdit contra el procés a l'exterior
Dues ambaixadores especials utilitzen els flancs de la immersió i la corrupció contra l'independentisme


Una de les ambaixades espanyoles.   |   MINISTERI ESPANYOL D'EXTERIORS
29 de Maig 2016 a les 22.25 h
El govern espanyol ha decidit dedicar específicament dues ambaixadores per rebatre el discurs independentista arreu del món. I els dos ítems que estan difonent entre les cancelleries i els agents econòmics i mediàtics d'arreu són ben nítids: 
·         l'hipotètic Estat català no respectaria els drets dels castellanoparlants de Catalunya, com ho demostrarien el fet que actualment no poden estudiar castellà a l'escola o que el Govern imposa "multes lingüístiques",
·         i que tot el procés independentista no és res més que una maniobra de la classe política per evitar els judicis per corrupció.
Així ho expliquen a El Món fonts coneixedores del missatge difós per les ambaixadores María Bassols -diplomàtica de carrera- i Cristina Ysasi Ysasmendi -alta funcionària de l'Estat-. Segons el seu relat, l'independentisme no té més base política que l'intent de fugir jurídicament de tot un seguit de casos de corrupció que han afectat el principal partit independentista, Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). I, en l'hipotètic cas que els independentistes assolissin el seu objectiu, asseguren les ambaixadores espanyoles, la situació dels castellanoparlants a Catalunya es veuria compromesa. Ara mateix, de fet, posen com a exemple el fet que a les escoles s'hi escolaritza "només" en català, i aquest tracte s'estendria a tots els àmbits de la societat en cas d'independència.

En aquest sentit, no és perquè sí la publicació, fa quinze dies d'un article específic sobre les denominades "multes lingüístiques" al setmanari The Economist, sense cap lligam directe amb l'actualitat política catalana i en què hi apareixia com a veu autoritzada el president de Convivencia Cívica CatalanaFrancisco Caja.

Segons va detallar el diari El País, Ysasi Ysasmendi i la catalana Bassols ja s'han desplaçat ja a Àustria, Suïssa, Brussel·les, Londres i Nova York -els mateixos països, de fet, en els quals la Generalitat hi té delegació. En aquests indrets han mantingut reunions tant a les ambaixades com als consolats. Així, en un context solemne com ho són qualssevol dels edificis oficials que l'Estat té arreu del món, els interpel·lats es veuen totalment aclaparats pel missatge que se'ls transmetJa sigui per commemorar el 12 d'Octubre o simplement per mantenir una reunió específica sobre la matèria, les dues ambaixadores reuneixen tot d'interlocutors que entenen que poden jugar un paper determinant en el procés independentista i els donen la seva versió del que passa a Catalunya.

Ara bé, quan aquests interpel·lats els pregunten els motius pels quals el govern espanyol es nega a autoritzar un referèndum a l'estil escocès, l'única resposta que es troben és que la Constitució ho impedeix. Una resposta que, moltes vegades, sona coixa.

Tot amb tot, el missatge difós arriba a fer forat. Així, quan algun d'aquests interpel·lats s'ha posat posteriorment en contacte amb la Generalitat per contrastar la informació, el punt de vista amb el qual s'apropava a la realitat catalana venia totalment condicionat per aquest enfocament.

2. El govern espanyol envia ambaixadors contra el procés
La vicepresidenta del govern espanyol en funcions assegura que "els presidents de la Generalitat han sortit a explicar coses que no eren certes i és important que el govern espanyol ho aclareixi"
La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría
per Alèxia L. Ferret
13 de Maig 2016 a les 13.21 h
La vicepresidenta del govern espanyol en funcions, Soraya Sáenz de Santamaría, ha confirmat aquest divendres que l'executiu de Rajoy ha enviat ambaixadors especials contra el procés sobiranista. Santamaría ha justificat aquesta acció assegurant que "els presidents de la Generalitat han sortit a explicar coses que no eren certes i és important que el govern espanyol ho aclareixi".



Després de la reunió del Consell de Ministres de cada divendres, la vicepresidenta ha recordat a l'executiu de Carles Puigdemont que "el sistema constitucional protegeix l'acció exterior del Govern espanyol". La popular ha confirmat així la informació publicada avui pel diari El País on afirmaven que l'Estat ha enviat dues ambaixadores especials en les últimes setmanes i mesos per mantenir contactes amb alts càrrecs d'altres nacions europees i d'Estats Units "per contrarestar el relat independentista de la Generalitat".

Les dues ambaixadores enviades pel govern espanyol són la diplomàtica María Basols i la directora del departament d'Assumptes Jurídics Institucionals de la Presidència, Cristina Ysasi Ysasmendi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada