dimecres, 1 de juny del 2011

01/06/11. Spain’s Secret Conflict. Documentary about the struggle of the state of Catalonia within Spain

Benvolguts,
Quan us vaig enviar el vídeo en anglès sobre Catalunya, de nom El conflicte secret d'Espanya, no sabia d’on venia. Ara la plataforma Sobirania i Progrés ha anunciat que ells el van encarregar. Per tant felicitem Sobirania i Progrés per aquesta bona idea. Us incloc el seu document que m’acaba d’arribar:
Spain’s Secret Conflict: documental encarregat per Sobirania i Progrés per internacionalitzar el cas català
Un dels objectius fundacionals de Sobirania i Progrés ha estat la internacionalització del procés cap a la sobirania. Amb aquesta finalitat, fa tres anys Sobirania i Progrés va encarregar a la productora Endboard la realització d’un documental de 40 minuts pensat per a una audiència internacional. El procés de producció ha estat llarg però finalment ja disposem del documental: una obra excel·lent i molt pedagògica que permetrà difondre el conflicte català arreu del món.
Aquesta tardor Sobirania i Progrés iniciarà una campanya de difusió internacional del documental que consistirà en presentacions i debats a ciutats d’arreu del món. El presentarem a Brussel·les, Londres, Amsterdam i altres ciutats europees, a Nova York i altres ciutats dels Estats Units. A mesura que tinguem els detalls de les presentacions us n’informarem.
Aquestes darreres setmanes el documental s’ha difós per internet a partir de còpies descarregades per diferents persones des del nostre link a vímeo i comença un debat i una difusió del film sense que els internautes en sabessin l’origen. Bé, doncs avui us desvetllem el misteri. Es tracta d’un documental encarregat per la Plataforma Sobirania i Progrés per fer difusió del conflicte amagat de l’Estat espanyol: Spain’s secret conflict, el cas català.

Us n’adjuntem el link a la versió internacional (en anglès), i la versió subtitulada al català.


De moment, us animem sobretot a fer difusió de Spain’s Secret conflict entre les vostres amistats i contactes d’arreu del món.

Sobirania i Progrés

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada