dissabte, 19 de maig del 2012

19/05/12. Els pressupostos de l'estat propi i l'espoli econòmic de Catalunya

Benvolguts,

Podria ser que algú de vosaltres hagués llegit els meus correus dels dies 28 i 30 d’abril o hagués fullejat el meu Bloc Reflexions d’aquests dos dies. Hi hauria trobat una ressenya de l’acte de la presentació de Els pressupostos de l’estat propi i l’espoli econòmic de Catalunya.

Aquest acte realitzat a Ciutat Vella va comptar amb la presentació d’en Joan Canadell, del CCN i la de l’Uriel Bertran de Solidaritat.

Ara us proposem una nova sessió semblant a la ressenyada, però que aquest cop farem a Sant Martí, concretament a Can Felipa al Poblenou, el proper dijous al vespre: 








Solidaritat Catalana per la Independència, de Sant Martí
i el Cercle Català de Negocis
es plauen a convidar-vos a la conferència-debat:

Els pressupostos de l'estat propi i
l'espoli econòmic de Catalunya

Coneguem com ens en podem sortir!

Presenta: Santiago Espot, president de Catalunya Acció

JOAN CANADELL
(Secretari general del Cercle Català de Negocis)


URIEL BERTRAN
(Diputat al Parlament de Catalunya)

Dijous 24/05, 20:15 h

Centre Cívic Can Felipa (C/ Pallars, 277)
Poble Nou (Barcelona)


Si l’actual panorama econòmic i social és depriment tant per les retallades com pel tracte vexatori que el nacionalisme espanyol sempre ens ha aplicat, patint els atacs per terra, mar i aire a la nostra integritat com a poble, prohibint la immersió a les escoles, prohibint-nos de projectar-nos a l’exterior, negligint l’ús del català a casa i també negligint-lo a l’estat espanyol i al mon (que els diners dels nostres impostos s’usin només per projectar el castellà a través de l’Instituto Cervantes i que el català ni s’esmenti, per exemple), el nou panorama que s’obre amb la independència és lluminós.

L’explicació de com un cop sortits de la grapa depredadora del nacionalisme espanyol el panorama canvia i es converteix en molt engrescador és molt temptadora. Sempre que es faci a temps!

Posarem un parell d’exemples en forma de gràfics: Rànquing d’exportacions respecte a PIB de Catalunya Estat en el mon i Rànquing de Renda per càpita de Catalunya Estat a la UE:






No us perdeu aquest acte! Si algú de vosaltres no està convençut dels profits de la independència, vingueu a Can Felipa i en quedareu ben convençuts. I convideu els amics, coneguts i saludats. Saludarem els vells amics... 


Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada