diumenge, 5 de maig del 2013

05/05/13. Els vídeos del Col·lectiu Catalan Concept

Benvolguts,

En el directe.cat d’ahir hi ha aquest article que presenta dos dels tres vídeos del Col·lectiu Catalan Concept, basats en articles del Col·lectiu Wilson i que han penjat a la xarxa.


Aquests tres vídeos ja els varem presentar en l’apunt del dia 1 de maig:


El títol d’aquest article, però, no el trobo adient. No hem de convèncer a ningú que no estigui predisposat a deixar-se convèncer o almenys a discutir i això no es pot fer amb un estat prepotent, que sap que té gairebé totes les armes per guanyar! I si els presentem aquest vídeo s’amagaran dins de la closca com els cargols i ens continuaran robant impunement! Ara, qui els han de veure són els 7 milions de catalans que encara no l’han vist! Per tant, companys, feu el favor de reenviar aquest apunt o el del Catalan Project, i els vídeos que suposo que hi puguin anar afegint, a tothom que conegueu, amb l’explícit missatge que el continuïn fent córrer! Hem d’arribar als 7,5 milions de catalans!
 
Fixeu-vos que els arguments usats aquí són semblants ass que hem exposat aquest matí en el Racó del Xerraire de la Rambla del Prim!

4 de maig de 2013

El vídeo que hauria de veure la classe política extremenya


Extremadura culpa els “independentistes” de les retallades a Catalunya amb arguments de nyigui-nyogi, el cert és que amb un estat propi ens estalviaríem retallades




Nou vídeo creat per "The Catalan Project" basat en l'article "El dividend fiscal de la Independència" del Col·lectiu Wilson, explica de forma fàcil els arguments pels quals Catalunya, amb la independència, disposaria de més diners. La independència de Catalunya tindria un impacte fiscal important perquè els diners que actualment l’administració central de l’estat obté de Catalunya i que mai no retornen a aquesta, no sortirien de Catalunya. Aquests diners que guanyaria Catalunya s’anomenen el “dividend fiscal de la independència” que seria de 13.000 milions addicionals cada any, ben usats, aquests diners permetrien evitar retallades, retornar deute, rebaixar impostos o construir infraestructures addicionals.



 
Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada