dilluns, 13 de maig del 2013

13/05/13. Anem-nos-en!

Benvolguts,

Avui filosofem!

Voleu dir que no és hora d’anar-nos-en abans que no sigui massa tard?

Voleu dir que la “menjada de coco” a què els ciutadans espanyols han estat sotmesos per part de l’estat espanyol, pels gobiernos, per la monarquia, per les oligarquies, pels lobbies, pels cacics, per l’exèrcit, pels bisbes, pels mitjans de comunicació de tota mena des de Tele-Madrid fins a La Vanguardia, pels partits polítics, pels sindicats, no ha arribat ja massa lluny? Creieu que 300 anys de despotisme, amb la traca final de 40 anys de dictadura franquista i 40 anys més de democràcia franquista no és una dosi massa forta i el cap els farà un pet?

Com a mostra vegeu el correu que m’ha enviat un fill meu, que entén en esports i tertúlies televisades, a partir d’una sobretaula del dia anterior on comentàvem la situació crítica de la pell de toro en estat de pre-fallida o de caiguda lliure i sobretot la poca consciència que tenen tots els estaments esmentats, i el mateix poble, de l’evolució de l’economia. Jo li havia explicat un acudit del temps del Franco en que un ciutadà espanyol amb boina li diu a un altre ciutadà també amb boina:

-Diuen que la situació està tant fotuda que acabarem menjant merda...

I l’altre respon:

-I n’hi haurà per tots?
 

Ara el correu del meu fill:

Deixa'm que t'expliqui dues  perles més d'aquesta última setmana:

·       Quan ja no els queden més arguments són capaços de girar absolutament al revés, com un mitjó, el que calgui, sense miraments i sense VERGONYA!

o   I en tots els camps, tant en el futbol com en la política, i si no, mira aquests dos animals:

§  Fa 5 o 6 dies el Tomás Roncero (periodista del diari esportiu AS) diu a PuntoPelota, Intereconomia:

·           -"las ligas y champions que ganó el Madrid en aquella época (època en blanc i negre) tienen mucho mérito porque EL BARÇA ERA EL EQUIPO DEL RÉGIMEN!".  Molt fort...

·       I el 9/05/2013 el desgraciat del Rafael López Diéguez (secretari general d'Alternativa Española) diu a Catalunya Opina, Canal Català:

o   -"no se puede dejar que se vayan (Catalunya) porque ÉSTA ERA NUESTRA CASA Y NOSOTROS LES DEJAMOS ENTRAR!".  Encara més fort...

 I tot això, mal expressat, però amb la prepotència i supèrbia que els caracteritza!

 I aquestes perles fan riure però no són per riure. Són una mostra de l’emmetzinament de coco que pateixen...

Aquesta és la mentalitat espanyola. I com que ja s’ha provat tot, no cal provar més...

Anem-nos-en!

 
Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada