dimarts, 27 de maig del 2014

26/05/14. Els Mossos desallotgen Can Vies al districte de Sants de Barcelona. Els Mossos d'Esquadra han començat a desallotjar aquest dilluns al matí l'edifici del centre social autogestionat Can Vies, que ocupen des de fa 17 anys diverses entitats del districte de Sants.


Els Mossos desallotgen Can Vies al districte de Sants de Barcelona
La policia catalana aplica l'ordre de desallotjament del centre social autogestionat que expirava el 31 de maig
Fa uns dies Ajuntament i ocupants van trencar negociacions
26/05/14 14:10 - Barcelona - Redacció 

Una imatge del desallotjament de Can Vies, a Sants Foto: @CUPNACIONAL.
1
Notícies relacionades
Notícies de ...
Els Mossos d'Esquadra han començat a desallotjar aquest dilluns al matí l'edifici del centre social autogestionat Can Vies, que ocupen des de fa 17 anys diverses entitats del districte de Sants. L'ordre de desallotjament que hi havia sobre Can Vies expirava aquest pròxim 31 de maig.
El desallotjament arriba pocs dies després que els ocupants de Can Vies i l'Ajuntament del districte trenquessin negociacions sobre el futur de l'edifici.

El Consistori barceloní va presentar com a “última oferta” la sortida dels ocupes i el seu reallotjament mentre fan obres a l'edifici i pactessin un conveni sobre l'ús que n'haurien de fer les entitats de que ocupen el centre autogestionat i d'altres del barri. Els ocupants de Can Vies, per la seva banda, van posar com a condició per negociar sense pressió que el consistori suspengués de manera indefinida l'ordre de desallotjament, cosa que no ha passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada