dilluns, 23 de febrer del 2015

03/01/15. Rosamaria Cendrós. Retrobament emocional. No és que al rei encara li ressonin els “principios del movimiento” sinó que n’és soci fundador!

Benvolguts,
La Rosamaria Cendrós és una vella coneguda nostra, del Bloc, i usa la bústia del PuntAvui per expressar les seves opinions. En aquest cas va parlar del rei posat a dit!, Posat a dit pel Franco...
Va usar una expressió massa benvolent, excessivament benvolent: El rei i la seva educació ens han costat molts diners; com és que no pot entendre els principis fonamentals de la democràcia, o és que encara li ressonen els “principios del movimiento”?
Aquí hi ha la trampa on ha caigut la Cendrós! No és que al rei encara li ressonin els “principios del movimiento” sinó que n’és soci fundador! Un personatge posat a dit pel dictador no havia d’haver acceptat, per dignitat, de fer-li el joc!
Retrobament emocional
03/01/15 02:00 - Rosamaria Cendrós
Aquesta frase dita pel rei d'Espanya en el seu discurs de Nadal, referint-se a Espanya i Catalunya, havia de ser acompanyada d'un repicar de campanes perquè fes efecte. No volem retrobaments emocionals, volem coses més senzilles, volem que qui ostenta, a dit, el càrrec més important de l'Estat, el rei, entengui que la millor emoció és retrobar-se amb la democràcia, i aquesta sí que seria una gran emoció per als ciutadans que vam anar a votar el 9-N i en canvi hem hagut de veure com el nostre president, Artur Mas, i una part del nostre govern han estat objecte, per part de la fiscalia de l'Estat, d'una querella indigna per haver complert el desig del poble català d'expressar-se lliurement a les urnes per decidir sobre el nostre futur.
Molts ens hem autoinculpat anant als jutjats o per escrit, com faig jo ara. Autoinculpar-se per ser demòcrata, quin despropòsit!
El rei i la seva educació ens han costat molts diners; com és que no pot entendre els principis fonamentals de la democràcia, o és que encara li ressonen els “principios del movimiento”? Molt retrobament emocional amb Catalunya, però... res més! Que tinguem tots un bon any 2015 i ja no dic res de la independència; fa tants anys que l'espero que tinc el dit gastat de tant dir, donant un cop sobre la taula, aquest any segur! I encara em queda el dit! Increïble!
Barcelona
Rosamaria Cendrós

Joan A. Forès

Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada