dilluns, 9 de maig del 2016

03/05/2016. RAC1. David Raventós. “Ens estan enganyant. El procés és una estafa”. Vaga de fam per la independència. Un ciutadà català anònim, que es diu David Raventós ha començat avui una vaga de fam indefinida fins que Catalunya declari la independència. Sosté que els polítics catalans estan desobeint el mandat independentista de les urnes i també fa vaga per Escòcia, de qui diu que el referèndum va ser una tupinada

Benvolguts,

Us presentem un paquet d’informació que ens han arribat de no sabem on, però que creiem que s’ha de difondre!

El paquet consta de tres documents:

·         Aquest escrit de David Raventós de 46 anys, ciutadà de Catalunya
·         Un manifest inclòs en l’escrit com a document final: PRESENTACIÓ DE LA VAGA DE FAM PER EXIGIR LA DECLARACIO IMMEDIATA D’INDEPENDENCIA A ESCÒCIA I A CATALUNYA
·         Un missatge parlat de 6:36 minuts d’un enllaç a una intervenció a RAC1, per exposar que es posa en vaga de fam i explicant-ne els motius: “Ens estan enganyant. El procés és una estafa”.

Tant els escrits com el missatge de veu s’han de llegir i escoltar amb prevenció i al mateix temps reverència! Amb prevenció perquè el que diu és molt gros. I amb reverència pel mateix motiu!


http://www.rac1.org/versio/wp-content/themes/versio/assets/img/logo-rac1.png Xarxa
03/05/2016



Altres referències



“Ens estan enganyant. El procés és una estafa”

Vaga de fam per la independència. La fa un ciutadà anònim, que es diu DAVID RAVENTÓS, viu a Barcelona i té 46 anys. Avui ha començat una vaga de fam indefinida fins que Catalunya declari la independència. Sosté que els polítics catalans estan desobeint el mandat independentista de les urnes i també fa vaga per Escòcia, de qui diu que el referèndum va ser una tupinada

Salut i independència!
(encara que sigui de joguina)

En David ens fa un prec que no podem negligir, quan ens diu:
Siusplau, col·laboreu a promoure aquesta causa difonent-la, traduint-la i divulgant-la de qualsevol manera que pugueu a tots els països del món si creieu que cal fer quelcom respecte la manera que el món es dirigit avui en dia.

En David ens fa l’ullet quan ens diu, amb referència implícita al president Companys:
No coneixo prou les causes justes del món, que ja tenen qui les defensi. I en Companys va dir:  "Les grans causes tenen en el conjunt de la humanitat qui les defensi, la causa dels interessos de Catalunya només ens té a nosaltres"

FAM DE LLIBERTAT


En vaga de fam per denunciar les operacions encobertes per impedir la Independència de Catalunya i Escòcia

Declaració d’Independència al Parlament ja!!!!

Desemmascarem la corrupció als nostres petits països com una crida a l’acció per acabar amb els genocidis i guerres promogudes per una minoria a cost de destruir milions de vides arreu del món
Em dic David Raventos, i tinc 46 anys. Avui inicio una vaga de fam indefinida que sols acabarà amb la Declaració d’Independència de Catalunya o la d’Escòcia.

Aquest doble motiu és perquè malgrat el que ens volen fer creure, els dos casos estan entrellaçats. D’altra banda, tant per a escocesos com per a catalans, entendre que uns i altres ens enganyen, els qui estimem i els qui lideren el procés independentista, és més fàcil en cap aliè. Finalment la Independència d’una de les dues nacions portarà immediatament la de l’altre, doncs destapada una farsa l’altra no podrà continuar.

Després de 25 anys defensant la Independència pacíficament, els dos darrers anys he descobert una operació d’infiltració de proporcions enormes, que té l’objectiu de tòrcer la voluntat de la majoria dels catalans expressada varies vegades en manifestacions multitudinàries, consultes populars i obtenint majoria absoluta d’escons al Parlament de Catalunya.

Ens van robar la possibilitat de fer un referèndum que van canviar per l’enquesta del 9 de novembre de 2014. I no declaren la Independència de Catalunya, tot i tenir majoria de 72 diputats votats per fer-ho.

A Escòcia els han robat la Independència fent un simulacre de referèndum sense cap de les mesures mínimes de seguretat (enquestes a la sortida dels col·legis electorals, escrutini local als col·legis electorals, custòdia permanent de les urnes, etc.), les cases d’apostes oferien quotes que demostren que sabien que seria NO abans de votar, hi ha centenars de persones que tenien vot sense el codi de barres obligatòria i que no figuren al recompte final. En resum, els vots que van fer els escocesos els van incinerar i van ser substituïts per urnes falses amb vots falsos, que són els que es van comptar.

A Escòcia tenen 56/59 escons independentistes a Londres i majoria absoluta a Escòcia, i no declaren la Independència perquè els seus líders treballen pel Regne Unit.

Ara faran unes eleccions amb un sistema electoral amanyat en contra seu, i on els independentistes trauran 20 escons menys dels que traurien anant estratègicament junts.

La censura mafiosa que existeix als mitjans de comunicació de tot el món fa que res d’això es pugui explicar a cap mitjà de comunicació de Catalunya ni d’Escòcia.
Estic segur, i si els mitjans em donen l’espai que se’m nega, que els partits, mitjans i organitzacions independentistes, tant a Escòcia com a Catalunya, estan dirigits per agents infiltrats dels Estats Units, el Regne Unit i Espanya.

L’Scottish National Party, està dirigit per agents britànics.

Agents espanyols i d’altres serveis secrets occidentals, ho controlen tot al moviment independentista català, això és extensible a les xarxes socials, a on milers de perfils falsos i perfils reals de persones infiltrades a l’independentisme impedeixen que la veritat d’aquesta operació d’infiltració i traïció als nostres pobles vegi la llum.

Els darrers dos anys he patit campanyes de difamació, amenaces, coaccions, enganys, censura i espionatge de les meves comunicacions. Com a conseqüència d’això, la meva vida familiar, social, laboral, econòmica i la meva salut se’n han ressentit greument.

Visc amenaçat perquè sé massa d’una operació molt perillosa i important, i perquè no estic en venda. Per això, com que estic en risc i la meva vida ha patit danys d’impossible reparació, pel fet de saber la veritat i seguir la meva consciència,

Decideixo en ple ús de les meves facultats mentals i físiques, iniciar una vaga de fam per donar a conèixer al món l’operació encoberta dels serveis secrets occidentals per a robar la Independència volguda per la majoria dels 13 milions d’escocesos i catalans del Principat, utilitzant l’engany, la censura i la persecució política d’aquelles persones que volem que la veritat se sàpiga.

Em veig obligat a prendre aquesta mesura, perquè el control exercit pels serveis secrets nord-americans i altres occidentals sobre els mitjans de comunicació de masses, fa impossible que cap d’ells es faci ressò d’aquesta història si no són pressionats per a que ho facin.

Aquesta no és una lluita nacionalista. Crec en la llibertat i la justícia per a tothom, independent del seu color, gènere, religió (o absència de religió), nació, preferència sexual o ideologia política.
Sóc plenament conscient que hi ha causes a l’Àsia, Àfrica, Amèrica, Oceania i fins i tot a Europa, que mereixen amb més motiu una vaga de fam que el futur polític de 13 milions d’europeus occidentals que volen la Independència d’antics imperis colonials com el britànic o l’espanyol.
Nogensmenys, moltes de les persones que llegeixen aquesta carta, viu o és originaria de països que un cop van ser esclavitzats i espoliats pels imperis espanyol o britànic, o altres estats europeus. Així que és un acte de justícia poètica poder revertir la submissió de tants milions de persones durant tants segles des del teclat, fent difusió d’aquest crit en el silenci.

No coneixo prou les causes justes del món, que ja tenen qui les defensi. No puc fer res rellevant per ells.

El que sí sé, és que cap causa té cap possibilitat de triomfar si no hi ha una sola persona disposada a morir per ella.

Sobretot si els adversaris, Regne Unit i l’Estat Espanyol estan més que disposats a impedir que aquesta causa triomfi.

El que pretenc és cridar l’atenció sobre un abús menys salvatge que les guerres, genocidis o cops d’estat orquestrats pels amos del món que passen arreu. I per fer-ho, utilitzo les eines de la suposada democràcia de cartró pedra que tenim a Europa.

Estic segur que guanyarem, encara que no tinc cap poder o organització que em doni suport, i el meu adversari és l’imperi més poderós de la història de la humanitat. Perquè massa persones a Catalunya, Escòcia, el mon, coneixen la veritat i nomes esperen que algú faci el primer pas per fer caure tot aquest engany gegantí.

Des d’aquest moment serè difamat i amenaçat, les persones del meu entorn seran pressionades per a que parlin malament de mi, per un preu. Em descriuran com un talp o com a qualsevol cosa que els serveis secrets s’inventin de mi. Diran que sóc un egocèntric, que ho faig per diners, que m’han de tancar a un psiquiàtric. Ordenaran la meva execució simulant un accident o causes naturals. Faran servir qualsevol cosa contra mi, legal o il·legal.

Sóc un humil humà amb consciencia. Els meus propers dies seran durs, però sols una mica més que els dos anys de malson que porto a les espatlles.

Demano humilment a les persones de bona voluntat al món no creure ni col·laborar de cap manera en cap d’aquestes campanyes. Siusplau, col·laboreu a promoure aquesta causa difonent-la, traduint-la i divulgant-la de qualsevol manera que pugueu a tots els països del món si creieu que cal fer quelcom respecte la manera que el món es dirigit avui en dia.

No disposo de mitjans econòmics ni de cap tipus, per això poso la meva vida sobre la taula per avançar en la llibertat de dos petits països. Així que tota ajuda tècnica, periodística o qualsevol suport emocional que em pugueu oferir l’agraeixo per endavant.

No sé quants dies aguantarà el meu cos. Però estic segur que els suficients per a que la veritat triomfi i tinguem la independencia.Com diuen, ho vam aconseguir perquè no sabíem que era impossible. Si jo caic, altres prendran la torxa i continuaran el camí.

Estic segur que Catalunya i Escòcia seran aviat independents gràcies a la seva gent. I això serà una escletxa que permetrà canviar la manera que funciona el món. Un món que avui és dirigit per un grapat de polítics, banquers, multinacionals i mitjans de comunicació que oprimeixen econòmica, comunicativa i militarment 7.500 milions de persones al món, utilitzant mentides i la por per mantenir la majoria dels humans sota la bota d’una minoria immoral i criminal.

Jo ja he guanyat, perquè no vull viure en un món tan podrit com aquest. Així que, en el 99,9999% seré personalment lliure d’aquí a unes setmanes.

Crec fermament que l’efecte papallona d’aquesta ínfima acció posarà en marxa els engranatges per a canviar el món.

Faré un comunicat diari explicant aspectes de l’operació encoberta de la OTAN contra Escòcia i Catalunya, cada dia mentre les forces m’ho permetin i no em passi cap accident.

Abraço tota persona que pateix qualsevol tipus d’opressió al món, perquè la seva lluita és la meva. Cada abús, és un abús contra tots nosaltres.
David Raventos Visca Catalunya Lliure !!!! Saor Alba Gu Brath !!!!
Barcelona –Catalunya
3 de maig de 2016
FamdeLlibertat@gmail.com

PRESENTACIO DE LA VAGA DE FAM PER EXIGIR LA DECLARACIO IMMEDIATA D’INDEPENDENCIA A ESCOCIA I A CATALUNYA
Demà dimarts 3 de maig a les 12.00 hores davant la Torra Barcelona a Diagonal 477 (prop de la Plaça Francesc Macià) donaré a conèixer els motius pels quals

em declare en vaga de fam indefinida fins a que es declari la independència de Catalunya o d’Escòcia.

El lloc escollit ho ha estat pel fet de representar alhora el poder polític (Consulat Britànic) Econòmic I Mediàtic (GrupGodo) que son els qui estan imposant els seus interessos (no independència aparentant respectar-la o defensar-la) per sobre dels interessos dels pobles català I escocès, que volen la independència però no estan representats als llocs de decisió dels amos del món.

Faré un breu parlament en català, que repetiré en anglès I castellà. Després i si hi ha algun periodista que consideri noticiable que en un país que està fent una “Revolució dels somriures” i que és una suposada democràcia una persona hagi de prendre la mesura extrema de declarar-se en vaga de fam per denunciar un procés fals I destinat a enganyar 13 milions de catalans I escocesos, contestaré les preguntes que hi pugui haver seguint el mateix ordre apuntat de català , anglès I castellà.

La independència la reclama el poble, la necessita el poble I la declararà el poble
ViscaCatalunyaLliure!
Saor Alba GuBrath!
Barcelona Catalunya 2 de Maig de 2016
Famdellibertat@gmail.com
Hungryforindependence2016@gmail.com
Grups a Facebook Vaga de fam per la DUI a Catalunya i Escocia
Hunger Strike for UDI in Scotland and Catalonia
David Raventós

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada