diumenge, 26 d’abril del 2020

16/04/2020. Redacció. Dades: L’estat espanyol, el més insegur de la zona euro en la pandèmia del coronavirus. El rànquing, que encapçala Alemanya, l'ha elaborat Deep Knowledge Group (DKG), un consorci internacional de recerca científica i tecnológica. L’estat espanyol és el país menys segur de la zona euro en la crisi del coronavirus 2019, segons un rànquing del Deep Knowledge Group (DKG), un consorci internacional de recerca científica i tecnològica. L’estat tanca la classificació amb una puntuació de 518,85. Just per sobre hi ha Itàlia (520,47), San Marino (520,47), la Gran Bretanya (522,71) i Andorra (524,73). Alemanya, en canvi, s’hi considera el país més segur, amb 631,07 punts. Vegeu ací el rànquing de Deep Knowledge Group: Benvolguts, Dades: L’estat espanyol, el més insegur de la zona euro en la pandèmia del coronavirus El rànquing, que encapçala Alemanya, l'ha elaborat Deep Knowledge Group (DKG), un consorci internacional de recerca científica i tecnològica Per: Redacció 16/04/2020 11:44 L’estat espanyol és el país menys segur de la zona euro en la crisi del coronavirus 2019, segons un rànquing del Deep Knowledge Group (DKG), un consorci internacional de recerca científica i tecnològica. L’estat tanca la classificació amb una puntuació de 518,85. Just per sobre hi ha Itàlia (520,47), San Marino (520,47), la Gran Bretanya (522,71) i Andorra (524,73). Alemanya, en canvi, s’hi considera el país més segur, amb 631,07 punts. Vegeu ací el rànquing de Deep Knowledge Group: Report diari sobre el coronavirus DKG ha realitzat diverses classificacions compilant i analitzant bases de dades, consultes a experts i científics i les dades d’organismes com l’Organització Mundial de la Salut (OMS), la Universitat Johns Hopkins de Baltimore, el Centre de Control i Prevenció de Malalties dels EUA (CDC) i Worldometers. La classificació sobre seguretat s’ha fet segons les dades de quatre grans categories: eficiència de la quarantena; eficiència de la gestió governamental; monitoratge i detecció dels contagis; i preparació dels serveis d’emergència. A més, cada àmbit té diverses subseccions d’estudi. Per exemple, a la categoria de la quarantena es valora l’escala de les mesures de confinament i la durada, les sancions per vulnerar-la, les mesures de suport econòmic i les restriccions en la mobilitat. Vegeu ací les categories i les seves subseccions: coronavirus


16/04/2020. Redacció. Dades: L’estat espanyol, el més insegur de la zona euro en la pandèmia del coronavirus. El rànquing, que encapçala Alemanya, l'ha elaborat Deep Knowledge Group (DKG), un consorci internacional de recerca científica i tecnológica. L’estat espanyol és el país menys segur de la zona euro en la crisi del coronavirus 2019, segons un rànquing del Deep Knowledge Group (DKG), un consorci internacional de recerca científica i tecnològica. L’estat tanca la classificació amb una puntuació de 518,85. Just per sobre hi ha Itàlia (520,47), San Marino (520,47), la Gran Bretanya (522,71) i Andorra (524,73). Alemanya, en canvi, s’hi considera el país més segur, amb 631,07 punts.


Benvolguts,

Vegem l'abstract: 

Dades: L’estat espanyol, el més insegur de la zona euro en la pandèmia del coronavirus

El rànquing, que encapçala Alemanya, l'ha elaborat Deep Knowledge Group (DKG), un consorci internacional de recerca científica i tecnològica

Per: Redacció


16/04/2020  11:44

L’estat espanyol és el país menys segur de la zona euro en la crisi del coronavirus 2019, segons un rànquing del Deep Knowledge Group (DKG), un consorci internacional de recerca científica i tecnològica. L’estat tanca la classificació amb una puntuació de 518,85. Just per sobre hi ha Itàlia (520,47), San Marino (520,47), la Gran Bretanya (522,71) i Andorra (524,73). Alemanya, en canvi, s’hi considera el país més segur, amb 631,07 punts.

Vegeu ací el rànquing de Deep Knowledge Group:

Report diari sobre el coronavirus
Final del formulari
DKG ha realitzat diverses classificacions compilant i analitzant bases de dades, consultes a experts i científics i les dades d’organismes com l’Organització Mundial de la Salut (OMS), la Universitat Johns Hopkins de Baltimore, el Centre de Control i Prevenció de Malalties dels EUA (CDC) i Worldometers.

La classificació sobre seguretat s’ha fet segons les dades de quatre grans categories: eficiència de la quarantena; eficiència de la gestió governamental; monitoratge i detecció dels contagis; i preparació dels serveis d’emergència. A més, cada àmbit té diverses subseccions d’estudi. Per exemple, a la categoria de la quarantena es valora l’escala de les mesures de confinament i la durada, les sancions per vulnerar-la, les mesures de suport econòmic i les restriccions en la mobilitat.

Vegeu ací les categories i les seves subseccions:









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada