dissabte, 3 de març del 2012

03/03/12. El cas Urdangarin-ESADE continua. Comencen a rodar caps

Benvolguts,

Comencen a rodar caps. Expressió molt adequada quan es tracta dels Borbons...

Dimiteix el numero dos d’ESADE esquitxat pel cas Urdangarín

Marcel Planellas, secretari general d’ESADE, assessor d'alguns dels esdeveniments organitzats per la fundació d'Iñaki Urdangarin, gendre del rei, i el seu soci Diego Torres, i relacionat amb el cobrament de 128.000 euros de l'Institut Nóos, va dimitir ahir al•legant motius personals però tot assenyala que ha estat la vinculació amb el cas Urdangarín la que ha precipitar la seva dimissió del càrrec de secretari general

Planellas ha hagut de declarar per cobrar de la trama Urdangarin i també pel pagament d’ESADE a la trama. Membre del comitè científic de l’institut Nóos, va ser coordinador del llibre Blanc que va en carregar la Fundació Príncep de Girona a ESADE el 2011. No és un cas aïllat, tal i com publicava directe.cat! alguna cosa passa a ESADE. Els membres de govern i de gestió de la FDCIS, la peça clau de la trama, presumptament utilitzada per evadir diners, tenen tots una forta vinculació amb ESADE.


L’encàrrec a ESADE de la Fundació Príncep de Girona

Segons consta a la Fundació Princep de Girona, Marcel Planellas va ser un dels coordinadors del llibre blanc dels emprenedors a Espanya que la fundació va encarregar a ESADE. El document complert tant sols està en castellà i han fet un petit resum en català.

El directe!cat no ha obtingut cap resposta de la FPGI sobre el cost del llibre blanc encarregat a ESADE i quin percentatge representa dels 2 milions d’euros de pressupost de la fundació borbònica.



Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada