dimecres, 7 de març del 2012

07/03/12. Mossos d'Esquadra per la Independència

Benvolguts,

Suposo que tots esteu al corrent del moviment per la creació de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), que iniciarà la seva marxa oficial el dissabte que ve, 10 de març a les 10 del matí, al Palau Sant Jordi de barcelona. Ens hi veurem?

Com sabeu, la crida per l’Assemblea s’estava gestant des de la primera Consulta popular d’Arenys de Munt, i va iniciar la seva vida pública en l’acte del dia 30 d’abril de l’any passat al Palau de Congressos de Barcelona, amb 2.000 assemblearis. La base popular va ser majoritàriament la que es va posar en moviment en les Consultes, Barcelona Decideix, etc.

Una de les característiques del moviment és que cada assembleista ho és a títol individual. No hi ha Plataformes ni Partits Polítics, ni Associacions de cap mena. Només ciutadans (tax payers que en diuen els anglosaxons).

Es va proposar, i així s’ha fet, crear Assemblees territorials en pobles, comarques i barris de tot Catalunya. En aquest moment hi ha 200 Assemblees territorials amb més de 7.000 adherits. Els noms usats per les Assemblees territorials són acrònims del tipus SMxI (Sant Martí per la Independència). Ja us heu apuntat a la del vostre barri?

També es va proposar crear Assemblees sectorials i ja n’hi ha un bon munt. En el darrer butlletí s’esmenten:
 

Assemblees Sectorials:

Catalunya Exterior per la Independència
Autònoms per la Independència
Enginyers per la Independència
Pagesos per la Independència
Juristes per la Independència
Moviment Obrer per la Independència
Sanitat per la Independència
Immigrants per la Independència
Docents per la Independència
Dones per la Independència


en projecte:

Cristians per la independència
Periodistes per la independència
Arquitectes per la independència
Estudiants per la independència
Joves per la independència
Artistes per la independència

Ja us heu apuntat a la vostra sectorial?

Avui ha sortit una noticia esperançadora, que no estava prevista, i és que s’està creant Mossos d’Esquadra per la independència!

Esperem que sigui una notícia i una manera de fer positiva, ja que fins ara els Mossos d’Esquadra ens han donat més disgustos que alegries. Però volem els Mossos. Ja sabeu que el meu crit de guerra és:

 Volem ser apallissats pels Mossos d’Esquadra!


Us copio la notícia de Vilaweb:

Crida de mossos d'esquadra per la independència

Un grup de la policia catalana crea la sectorial de l'Assemblea Nacional Catalana, 'Mossos per la independència'

Cap sector de la societat catalana no es manté al marge del suport social a la independència de Catalunya. Tampoc el cos dels Mossos d'Esquadra, que des d'avui tindrà un grup que promourà l'estudi dels avantatges que la independència tindria per al model policíac i per a la seguretat pública. Avui a migdia es presentarà a Girona la sectorial de l'Assemblea Nacional Catalana, Mossos per la independència.

Els policies integrats en aquest grup faran una crida a la resta de membres del cos perquè se sumin al projecte independentista i perquè siguin 'un vagó més del tren cap a la llibertat', en termes dels organitzadors que han parlat amb VilaWeb.

L'ANC promou la formació d'assemblees sectorials en tots els àmbits professionals i socials possibles. La sectorial dels mossos d'esquadra es presenta avui perquè dissabte vol ser part de les sectorials constituents que participaran en la gran assemblea del Palau Sant Jordi de Barcelona
http://www.vilaweb.cat/noticia/3992446/20120307/crida-mossos-desquadra-independencia.html


Joan A. Forès
Reflexions




Us recordo un cop més que agraeixo molt els vostres comentaris i també que podeu donar-vos de baixa d’aquesta llista de distribució sempre que ho volgueu. Digueu-m’ho si no voleu rebre més les meves reflexions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada