dilluns, 13 d’agost del 2012

13/08/12. Proposen que la manifestació pel pacte fiscal es faci a Madrid l’11 de setembre

Benvolguts,

Un article intel·ligent. Montserrat Tudela proposa:

Qui vulgui manifestar-se per la independència de Catalunya, que ho faci a Barcelona

Qui vulgui manifestar-se per la dependència de Catalunya que ho faci a Madrid 

La manifestació pel pacte fiscal a Madrid l’11 de setembre.
MONTSERRAT TUDELA i PENYA. agost 12, 2012 ·

Uns tasts:

 L’11 de setembre de 1714 va començar un conflicte: el de les relacions polítiques entre Catalunya i Espanya.
Un conflicte obert i que actualment té un marc: el de la la II restauració Borbònica instaurada per l’únic dictador feixista del món que mai va ser derrotat. El conflicte va prendre unes dimensions insòlites a l’Europa del segle XXI el fatídic 28 de juny de 2010, dia de la sentencia del Tribunal Constitucional de España contra l’Estatut d’Autonomia, liquidant la sobirania ciutadana dels habitants de Catalunya, anul•lant el seu sufragi universal. I ho va fer amb un president del govern socialista a instàncies del PP.


Des d’aquell dia l’estratègia de l’engany, l’insult i la humiliació dels espanyols no té aturador: s’insulta i humilia els ciutadans de Catalunya, els governants, la nostra llengua, la nostra Nació sencera.

Des del 1714 la història ens ha ensenyat que la relació política de Catalunya amb Espanya mai no ha funcionat: a més de monarquies hem tingut repúbliques i dictadures. I sempre ens hem hagut d’humiliar per reclamar els nostres drets. El conflicte sempre ha estat obert sigui quina sigui la forma de govern d’Espanya.

Enguany s’ha convocat una manifestació a Barcelona per reclamar un estat de dret català, la independència, l’única opció per restituir la nostra dignitat sobirana. A Barcelona, on la vam perdre.

I jo demano que tothom qui vulgui rememorar la pèrdua de les nostres llibertats l’11 de setembre de 1714, reclamant seguir lligats als nostres opressors, és a dir, reclamant un pacte fiscal per la Comunitat Autònoma de Catalunya, que ho faci a Madrid, que es manifestin a la seu central del botxí de la Nació Catalana.

Però si us plau, no emboliqueu la troca, deixeu-nos sols a Catalunya, manifestant-nos sense embuts per restituir la nostra dignitat sobirana, la independència.

Els que vulgueu seguir essent una Comunitat Autònoma d’España, l’11 de setembre manifesteu-vos a Madrid, o millor no us manifesteu, espereu el 12 d’octubre.

L’11 de setembre a Catalunya, dignitat sobirana, és a dir, independència.



Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada