dimecres, 16 de juliol del 2014

03/07/14. Jordi Pujol y Carod se suman a la teoría de que Colón y los Pinzón eran catalanes. Segons Carod “Lo que explica este libro es tan heavy metal que parece imposible. Y al leerlo, acabas cuestionando la verdad oficial del descubrimiento de América".

Benvolguts,

En Jordi Bilbeny és un precursor, un profeta.

En aquest Bloc en parlem tot sovint.

En Carod-Rovira i en Jordi Pujol han passat darrerament a donar opinions favorables a les tesis d’en Bilbeny de la destrucció de la història. Que implica automàticament prescindir i negar les tesis espanyolistes i franquistes (de fet és el mateix) del nacionalisme espanyol que assumeixen els catedràtics i professors que encara no han volgut veure la veritat de les tesis d’en Bilbeny.

Ell i l’Institut Nova Història (INH) està passant de la semiclandestinitat (els seus adeptes ens anàvem passant la informació de boca a orella) a l’esplendorosa claredat actual. Fixeu-vos en l’article d’un tal A. Fernández Jordi Pujol y Carod se suman a la teoría de que Colón y los Pinzón eran catalanes, en un digital de clara filiació anti-catalanista, El Confidencial, que comença amb una cita: “convertir en catalanes a insignes personajes históricos” i acaba copiant Carod que explica: “Lo que explica este libro es tan heavy metal que parece imposible. Y al leerlo, acabas cuestionando la verdad oficial del descubrimiento de América. Los que no conocíamos la tesis que difunde Bilbeny, y con la que poco a poco nos ha ido haciendo cómplices, sorprende la magnitud de la operación. Es muy bestia lo que se explica en el libro, porque se borra todo rastro, por minúsculo que sea, de la catalanidad del Descubrimiento”, dejó dicho Carod.

I aquest treball d’investigació s’està fent per historiadors i altres investigadors independents (en Bilbeny és filòleg) sense cap ajut institucional ni de la historiografía oficial universitària que practiquen el lema del Guerra, que qui es mou no surt a la foto. I sobretot sense cap ajut estatal ja que molts dels arxius històrics están tancats per sempre. Aquí és on podem introduir el Margallo que té tancat amb pany i forrellat l’accés dels investigadors a tots els documents del Ministerio de Asuntos Exteriores no dels darrers 25 o 50 anys com es fa a tot arreu sinó dels 600 darrers anys!!!

Per què?

Comentaris:

Sembla que han trobat la mina d'or. 

No pararan fins que en Pujol i en Carod surtin a demanar disculpes... i a aclarir que no se'ns ha passat mai ni un cèntim, i si s'ha fet, ha estat per error i per una iniciativa personal d'algun irresponsable de l'administració.

Tal com diu en Carod, és tan bèstia la destrucció de la història que aquí descobreixen que la història que els espanyols ajudats per la Inquisició ens han clavat entre cap i coll des de fa 500 anys i escaig és falsa...

I ara l’article de El Confidencial:

DENUNCIAN LA ‘CONSPIRACIÓN CASTELLANA’


Jordi Pujol y Carod se suman a la teoría de que Colón y los Pinzón eran catalanes









 



 
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada