dilluns, 7 de març del 2016

07/03/2016. Carta de Francisco Caja a Albert Ribera el 2014. Entre todos, devolveremos al catalán a su situación anterior a 1978. Es decir, matarlo de hambre y despojarlo del "prestigio" que ha obtenido a costa del castellano.” La FAES y DENAES nos han prometido ayuda.” Creo que una deriva independentista se podrá descarrilar fácilmente desde el Estado, con o sin intervención militar.

Benvolguts,

En Joan Lladonet insisteix en la seva fal·lera de denunciar el feixisme de Ribera i de Ciudadanos. Sembla mentida que haguem encara de perdre-hi temps, però cal fer-ho...

El 2012 nosaltres érem a Formentera l’11-S i al vespre vàrem veure a través d’Intereconomia com els propis periodistes de l’emissora es quedaven astorats de que gent que s’expressava en castellà fossin a la mani. O no ho entenien o no volien entendre-ho!

No crec que aquests dies les paraules del Rufian al Congreso (Soy charnego e independentista!) els hagin agradat tampoc excessivament!

Hi ha una frase definitiva per adonar-se de la mala llet dels perdedors:
Entre todos, devolveremos al catalán a su situación anterior a 1978. Es decir, matarlo de hambre y despojarlo del "prestigio" que ha obtenido a costa del castellano.

Ja teniu clar que tornar el català a la situació anterior al 1978, és una posició brutalment feixista! I pròpia de qui no ha volgut mai renegar del franquisme com el Ribera and his boys...

Reunim aquí dos apunts d’en Joan Lladonet publicats en el directe.cat. El primer explica com els tribunals espanyols deslegitimen el moviment del Francisco Caja (CCC) i els altres feixistes.  El segon mostra retalls de la carta que Caja va enviar a Ribera, en aparent comunió amb ell, encoratjant-lo en la seva croada contra el català! I aquest individu, aquesta xusma, ara fa ali amb el PSOE, cosa que em sembla molt escaient perquè com diuen en castellà “Dios los cria y ellos se juntan”.

Vegem els dos apunts:


8 DE JULIOL DE 2014 12:20 H

El Tribunal Suprem tomba el recurs de CCC sobre el decret que regula el coneixement del català en el professorat universitari, l’entitat haurà d'assumir els costos del procés.
El Tribunal Suprem ha desestimat el recurs presentat per part de l'associació Convivència Cívica Catalana en contra el decret aprovat pel govern  l'any 2010 que regularà el coneixement del català entre el professorat universitari. El suprem ha deslegitimat la capacitat de Convivència Cívica per interposar aquest recurs, avala la política lingüística de la Generalitat i reforça el paper del català a les universitats catalanes. L'associació va interposar un recurs de cassació davant el qual la Generalitat de Catalunya, la Plataforma per la Llengua, Òmnium Cultural i dues Universitats catalanes van personar-se a favor d'aquest decret regula l'ús del català entre el professorat universitari. 
 El recurs ja va ser tombat pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya el 2012 i ara ho ha fet el Tribunal Superior de Justícia. Segon l’InformeCAT de Plataforma per la Llengua, a Catalunya, les universitats públiques imparteixen el 55% de les classes en català i, al País Valencià, no superen el 25%


Inici del formulari
DIUMENGE, 6.3.2016. 20:53 H
2. “Ciudadanos” i Convivència Cívica Catalana a favor del conflicte i contra el català


            Amb els fums que li han fet agafar a Albert Rivera, després que el presentin com a bàsic per aconseguir que el PSOE o el PP tenguin president, és ben necessari que la gent, la gent democràtica, conegui qui és aquesta persona. Una persona que ha aprofitat la corrupció dels partits que han governat els darrers trenta-vuit anys i la catalanofòbia impulsada per governants i mitjans de comunicació, per fer-se un lloc dins l’electorat espanyol. Rivera és una persona que es mou al son que toquen i han tocat sempre els hereus de Felip V, que han volgut esborrar els catalans del mapa, eliminant-los la seva llengua, llengua que parla el polític, però que actua contra ella de manera totalment traïdora.

              Aquests dies ha circulat per les xarxes socials una carta escrita fa pocs anys per Francisco Caja, president de Convivència Cívica Catalana, i dirigida al president de “Ciudadanos”, Albert Rivera. Fa més d’un any que ja ho va denunciar el diari online Directe.cat. Quant a l’emissor de la carta, demostra amb escreix la seva intenció de promoure el conflicte social allà on no n’hi ha. Són els vertaders instigadors de gran part de la catalanofòbia existent a l’Estat espanyol. Això ho demostraré amb uns quants fragments d’aquesta carta la qual es pot aprofitar tota..

             Es veu que Francisco Caja ha rebut ordres d’Albert Rivera d’aconseguir que hi hagi molts de pares en contra del català i de la immersió lingüística, per això li diu: 
“Como veo que tienes el mv desconectado, te quiero enviar esta reflexión para que estés más tranquilo. Claro que depende de nuestra capacidad de convencer a más padres. Hacemos lo que podemos, Albert. Cuesta mucho que los padres se muevan. Tantos años de inmersión han creado una inercia y los padres ven muy violento "marcar" a sus hijos así. Para el año 2013-2014 creo que podemos contar con varios miles de padres en esto. La FAES y DENAES nos han prometido ayuda.” Queda bastant clar, per tant, qui són els que inverteixen els doblers de tots, rebuts a través de subvencions, per combatre la bona convivència dels catalans. Es veu que tenen moltes promeses dels espanyols que els apadrinen perquè confien que se suspendrà l’autonomia, si els catalans continuen pel camí de la independència i no descarten una intervenció militar. Ho diu amb aquestes paraules: “Es evidente que Mas y ERC van a llegar a un acuerdo para su aventura secesionista. Y creo que el momento llegará inmediatamente después de la suspensión de la autonomía. O sea que tampoco tendremos que  esperar tanto. Creo que una  deriva independentista se podrá descarrilar fácilmente desde el Estado, con o sin intervención militar. No nos van a dejar tirados a los defensores de España. Entre todos, devolveremos al catalán a su situación anterior a 1978. Es decir, matarlo de hambre y despojarlo del "prestigio" que ha obtenido a costa del castellano.

               Ho afirma amb aquestes paraules:
“Incluso si la secesión fuera adelante, pienso que el tema de la lengua  sería una  herramienta formidable para  fulminar el  nuevo "estado"  resultante. Tendríamos un campo abonado para la revuelta en cuanto los separatistas movieran ficha para imponer su idioma. Incluso algunos dirigentes catalanistas que se fijan en el idioma que hablan los jóvenes (incluso habiendo pasado por su escuela) te confiesan que sin Estado propio, le queda poco tiempo al catalán). Y  ese paso lo darán por mucho que hoy los de Esquerra parezcan pasar hoy del tema." Vos queda clar que el seu problema és que volen fer desaparèixer el català, ben igual que els descendents dels borbons i dels dictadors espanyols? Vos fixau que el que volen és fer desaparèixer la llengua per fer desaparèixer la nació?

             Tenen clara l’estratègia, compten amb la baixa natalitat dels catalans i amb la rebel·lió dels immigrants. Aquesta és la seva tasca, promoure el conflicte entre els castellanoparlants i els catalanoparlants. De demòcrates no en tenen res, són males persones que volen provocar una guerra contra la llengua catalana a un poble que sempre ha estat un exemple de convivència i democràcia. Aquest és el llarg fragment amb què acaba la carta:
“Se les irá la mano al querer corregir la debilidad de su idioma por la falta de natalidad que tienen. La mujer catalana, tan sensual ella, pero que tan estrecha les ha salido a la hora de parir….  Será entonces que se lo haremos pagar y se cumplirá la profecía de Don Leopoldo [¿??] sobre la aportación de la inmigración. Entonces la población mayoritariamente castellanoparlante, estallará. Y si no, al tiempo. Esto no será como Estonia y Lituania, donde a los rusos se les paró los pies. Y no será así porqué la comodidad que tiene la población con nuestro idioma, y su incomodidad con el catalán, hará que la gente se rebele. Más tarde. o más temprano, el castellano volverá a señorear en Cataluña. Y no sólo en los tribunales y en la economía.  Y no tengo duda de que tu papel en tan noble encomienda será decisivo. Tienes a la gente de CCC contigo.  A su vez, es evidente que C's debe ser el máximo beneficiario de la guerra de la lengua. Una guerra que ganaremos contra los que nos quieren imponer un idioma del pasado que por desgracia Franco no acabó de poner en su sitio. Te envío estas reflexiones sólo para que estés más tranquilo. Y nos veremos el viernes ¿no?

És una carta que mostra clarament qui són els personatges en qüestió.

Joan A. Forès
Reflexions


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada