dilluns, 13 de novembre del 2017

03/11/2017. Josep Maria Fonalleras. ‘Alzamiento’. La maniobra del fiscal general Maza, en unes querelles farcides de mentides i de greus errors jurídics, és demostrar que el procés cap a la independència estava tacat per l’estigma de la violència. Com ha recalcat fa poc Diego López Garrido, redactor dels articles sobre aquests delictes del Codi Penal, les querelles “són forçades i no s’ajusten a dret”, justament perquè la qüestió de la violència està expressament magnificada perquè intervingui en la consideració dels fets com a rebel·lió i sedició. “Cal un element de violència física i material molt clar que no s’ha donat”

Benvolguts,

Hem d’estar preparats per contrarestar les múltiples mentides que el Gobierno deixa anar i que són amplificades pels mitjans de comunicació espanyols, TVE, Trece, El País, La Razón i pels mitjans de comunicació espanyols a Catalunya, La Vanguardia, El Periódicoetc, i tota la resta de cadenes que repeteixen com un lloro tot el que el Gobierno esputa. El que se’n deia la Caverna mediàtica. A la que cal afegir la Brigada Aranzadi, a més de tot l’estament judicial espanyol (i de vegades més que més) que tiren contra Catalunya. Des del Congreso de los Diputados i el Senado, en mans dels partits polítics, PP, PSOE, Ciudadanos, i els Tribunals: Del tribunal TSJC nosaltres sempre n’hem dit el TSJCC (Tribunal Superior de Justícia contra Catalunya) i tots els organismes oficials espanyols, que n’hi ha més que un foc no en cremaria, en mans dels advocats, fiscals i jutges franquistes: TS, TC, Audiencia Nacional (TOP), Tribunal de Cuentas, i també dels sindicats (Comissions Obreres, UGT, etc). I no hem d’oblidar l’Ejército español del que en formen part la Guàrdia Civil, la Legión (els de la cabra) i la Policia Armada i l’Estado Mayor de la Defensa (JEMAD). No sé si els Falangistes, Fuerza Nueva, VOX, Regulares, la Guardia Mora, els Tradicionalistes i tota la caterva de “vagos y maleantes” que encara pul·lulen per la pell de brau. I no hem d’oblidar el Consejo de Estado i les Fundaciones com la Francisco Franco i moltes d’altres.

Doncs bé, tal com alguns (molt pocs) articulistes opinen, tota aquesta gentussa està contra nostre! I la majoria dels opinadors, que tant estan a la Trece, com a TVE, com a la Sexta (la mateixa gent) tiren sempre contra Catalunya.

Ara potser és el moment d’adonar-nos encara més de com tota la casta espanyola organitzada ens va aixecar la camisa a la Transacció, que no Transició.

La Transacció la varen fer ells (la casta), i la varen fer per a ells. I a ells els ha anat molt bé durant 40 anys!

La Transacció (que no transició) va servir per amnistiar a tots els antifranquistes dels crims que no havien comès i per amnistiar a tots els franquistes dels crims que sí que havien comès!

Que todo cambie para que nada cambie! Que todo està atado y bién atado. España Una Grande y Libre. España portadora de valores eternos. España Unidad de Destino en lo Universal. España todo por la Pàtria (tapia). Cara al sol con la camisa nueva, que tu bordaste en rojo ayer. Por Diós la Patria y el Rey, lucharon nuestros padres, por Diós la Patria y el Rey, lucharemos nosotros también!

Respecte al mot “tumultuari”, fixeu-vos cercant per internet que no era un mot corrent en els diaris espanyols abans de l’agost d’aquest any! I que cap el setembre comença a proliferar. Per què? Doncs molt senzill, el Gobierno i la Justícia espanyola volien engarjolar els independentistes i se’n varen adonar que no podien acusar-los de rebel·lió perquè en la definició de Rebel·lió en el Codi Penal explica que és indispensable que hi surti el mot “tumultuari”. Per tant, què vàren fer? Començar a fer córrer la maleïda paraula, per tal que els “españolitos” (ep! i els catalans) es fessin càrrec de què vol dir i no els sobtés quan arribés el moment d’acusar-nos de tumultuaris, que comporta les penes de l’infern i de la presó!

El mot “tumultuari” deu haver estat usat en les Acusacions o en les denúncies o atestats o com es digui que devien usar els simpatiquíssims agents de la Benemérita, altrament dits de la pacífica Guàrdia Civil, que l’1-O es passejaven tranquil·lament pels carrers de moltes ciutats de Catalunya fent shopping i ajudant velletes a creuar els carrers i varen ser agredits per nens, grans, vells, homes i dones i es varen haver de defensar, com es pot veure en els vídeos i fotos de l’1-O...

Vegem com les forces d'ocupació ajuden les velletes a creuar el carrer l'1-O! 


Vegem l’article:

3 novembre 2017 2.00 h
KEEP CALM

‘Alzamiento’

Josep Maria Fonalleras

Molts polítics i analistes prefereixen una laminació progressiva i premeditada del projecte republicà que posar el govern a la presó

La maniobra del fiscal general Maza, en unes querelles farcides de mentides i de greus errors jurídics, és demostrar que el procés cap a la independència estava tacat per l’estigma de la violència.

Abans de l’1-O ja es van encarregar de recalcar l’adjectiu tumultuari (el terme va sortir en diversos mitjans, no pas amb innocència), un pas imprescindible perquè tant la rebel·lió com la sedició siguin efectives. En aquesta estructuració de l’acusació, la violència és determinant i es relaciona amb el que el codi penal anomena “alzamiento” (em penso que ho he d’escriure en castellà); és a dir, una insurrecció que vol subvertir l’ordre de les coses amb una determinada immediatesa i, evidentment, amb l’ús d’una força que serveix per enfrontar-se al poder establert.

Com ha recalcat fa poc Diego López Garrido, redactor dels articles sobre aquests delictes del Codi Penal, les querelles “són forçades i no s’ajusten a dret”, justament perquè la qüestió de la violència està expressament magnificada perquè intervingui en la consideració dels fets com a rebel·lió i sedició. Cal un element de violència física i material molt clar que no s’ha donat: és el meu judici i crec que el de tothom”, afegeix López Garrido. Per això s’entesta Maza a qualificar de violents uns esdeveniments que no ho són i per això vol fer creure que van ser els policies els que van rebre l’ímpetu de la multitud i no pas la gent la que va rebre cops de porra i trets amb bales de goma.

Fa uns dies, un periodista no gens sospitós de ser independentista, Xavier Vidal-Folch, va advertir: “Que la Justícia no contribueixi al retorn del desordre.” Malgrat les consignes que se senten en les manifestacions espanyolistes, que Puigdemont (o els consellers) vagin a la presó no és necessàriament una bona notícia (com es podria sospitar) per a molts polítics i analistes. Prefereixen una laminació progressiva i premeditada del projecte republicà que no pas que el factor humà, imprevisible, destaroti les previsions centralitzadores.


Josep Maria Fonalleras

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada