divendres, 24 de novembre del 2017

23/11/2017. Puigdemont treu les vergonyes de la justícia espanyola. Puigdemont ha assegurat a través d'un missatge a Twitter que, mentre el Govern és a la presó o a l'exili, el Tribunal Constitucional "evita enviar a la presó militants d'extrema dreta que van atacar representants catalans a Madrid". El passat dimecres la Sala Segona del Tribunal Constitucional va acordar suspendre l'entrada a presó imposada pel Tribunal Suprem contra els ultres que van assaltar violentament la llibreria Blanquerna, durant la celebració de l'acte institucional de la Diada de 2013 a la seu de la Generalitat a Madrid. Un dels ultres és el cunyat de De Vigo i el cosí de Morenés.

ELECCIONS 21-D

Puigdemont treu les vergonyes de la justícia espanyola

El Nacional

Foto: Efe

Barcelona. Dijous, 23 de novembre de 2017

Puigdemont Brusel·les - Efe

El president Carles Puigdemont ha criticat la contradicció de la justícia espanyola amb la suspensió del TC de l'entrada a presó dels ultres violents que van assaltar violentament la llibreria Blanquerna el passat 11 de setembre de 2013.
Puigdemont ha assegurat a través d'un missatge a Twitter que, mentre el Govern és a la presó o a l'exili, el Tribunal Constitucional "evita enviar a la presó militants d'extrema dreta que van atacar representants catalans a Madrid". Puigdemont ha adjuntat un vídeo que il·lustra el moment en què l'espai va ser atacat pel grup de radicals.
Carles Puigdemont 🎗
@KRLS
The Catalan Government is in prison or exile, but Spain's Constitutional Court avoids sending to prison extreme right militants that attacked the Catalan representation in Madrid

 11:54 - 23 nov. 2017

El passat dimecres la Sala Segona del Tribunal Constitucional va acordar suspendre l'entrada a presó imposada pel Tribunal Suprem contra els ultres que van assaltar violentament la llibreria Blanquerna, durant la celebració de l'acte institucional de la Diada de 2013 a la seu de la Generalitat a Madrid. Un dels ultres és el cunyat de De Vigo i el cosí de Morenés.
El Nacional-Vilaweb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada