diumenge, 2 de desembre del 2012

02/12/12. 'Cada cop tenim més a prop la nostra llibertat'


Benvolguts,
Continuant amb els raonaments i les explicacions sobre el resultat del 25N, l'ANC ha creat  aquest gràfic que acompanya la carta de Carme Forcadell.

Explicació i expressió gràfica del resultat de les eleccions del 25N.

30.11.2012 14:12
Carta de Carme Forcadell als membres de l'ANC: 'Cada cop tenim més a prop la nostra llibertat'

Carme Forcadell, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana ha fet arribar una carta als membres de les assemblees territorials i de les sectorials valorant els resultats electorals. Destaca que 'hem passat d'un parlament autonòmic a un parlament sobiranista' i anuncia que l'ANC continuarà la tasca que s'havia proposat per tal que els diputats condueixin el país a la independència. Us reproduïm tot seguit la carta íntegra:
'Companyes i companys
El dia 11 de Setembre vam fer el primer pas cap a la independència, el 25 de novembre vam fer el segon pas i ara hem d’assegurar el tercer, guanyar el referèndum.
Hem passat d’un Parlament autonòmic a un Parlament sobiranista amb 74 diputats independentistes i 28 unionistes; una fita històrica, i tenim 87 diputats disposats a treballar pel referèndum. El poble català ha demostrat que vol la independència, gairebé un 70% han anat a votar i la majoria ha votat a favor de l’Estat propi. Ens ha d’omplir de satisfacció veure que tenim un país plural i divers que està ben representat dins de l’Assemblea Nacional Catalana.
Les eleccions ens han servit per veure on hem d’acabar de consolidar la majoria social i estendre el nostre missatge. Per tant, des de l’ANC continuarem amb la tasca que ens havíem proposat i estarem amatents perquè els diputats i diputades elegits facin la feina per a la qual han estat votats: conduir aquest País a la independència.
Us encoratjo a continuar treballant, com fins ara, sabent que cada cop tenim més a prop el nostre somni i la nostra llibertat.

Independència és llibertat, Catalunya nou estat

Carme Forcadell
Secretariat Nacional'

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada