diumenge, 16 de desembre del 2012

16/12/12. *. Germanitzar els txecs en l'Alemanya nazi, espanyolitzar els catalans en l'Espanya nazional!


Benvolguts,

L’11/11/10 vaig publicar en el meu Bloc l’apunt de més avall, sobre el sinistre escrit a quatre mans de la Chacón i el Felipe Gonzalez en relació a la sentència del TC sobre l'Estatut.

I evidentment em vaig quedar curt en el que ens venia a sobre…
Per exemple vaig dir que: Només cal veure els recursos d’inconstitucionalitat que hi ha hagut des de la sentència (del TC sobre l’Estaut) i els que acaben de ser admesos a tràmit: La Llei del Cinema i el Codi de Consum. I els que vindran...

En aquell moment el Gobierno utilitzava Recursos de Inconstitucionalidad. Ara utilitza l’atac frontal multifront, basat precisament en la sentència del TC, que segons els impresentables socialistes només afectava el 5% dels articles de l’Estatut ribotat (en una tertúlia radiofònica posterior crec que era en Terricabras que va dir: Doncs el meu cervell és el 5% de la meva anatomia...). Ara ens ataquen per terra , mar i aire, i estan traient suc d’aquell 5%. Segons el Wert només apliquen la sentència del TC. Evidentment!

Abans de continuar, val la pena esmentar que aquesta tarda han passat per BTV, dos capítols dels 4 d’una minisèrie de reportatges de títol De Nuremberg a Nuremberg, sobre la segona guerra mundial i el posterior judici de Nuremberg. El reportatge, com la pel·lícula que se’n va fer el 1961  dirigida per l’Stanley Kramer,  demostra la immensa barra dels dirigents nazis jutjats a Nuremberg, i uns quants executats, que van negar que haguessin sabut mai res dels Camps d’Extermini. Ells eren uns laboriosos treballadors que es dedicaven a fer la seva feina el millor possible (d’acord amb els estàndards alemanys...). El discurs del President del Tribunal explicant aquest capteniment i aquesta estada als llimbs dels capitostos nazis es va fer famós. En una de les escenes del reportatge d’avui expliquen que els nazis a Txecoslovàquia, en la seva feixuga tasca de captura de jueus, quan trobaven joves que no semblaven d’ètnia jueva sinó més aviat aris, els enviaven cap a Alemanya per tal de ser germanitzats. Que deu ser el mateix que els ministres espanyols hereus dels nazis alemanys, de Franco i del franquisme volen fer a Catalunya: espanyolitzar els catalans! També han parlat en el film de la ingent tasca del ministre de propaganda Joseph Goebbels i del gran ajut dels diaris que investigaven pel seu compte, denunciaven i incitaven el govern de Hitler a actuar. Talment com El Mundo i La Razón!


En l’acudit de L’Esquella de la Torratxa d’abans de la guerra també ens fan avinent que la fal·lera d’espanyolitzar Catalunya els ve de lluny. Vamos a españolizar Cataluña, sorges amb sabre, mercenaris de diverses menes (i ètnies) i evidentment el suport de l’església, com a premonició del que ens varen fer després en la guerra del 1936-39 contra Catalunya i en el genocidi posterior...


Nota. Per cert que aquest Reportatge, emès avui doblat al castellà, va ser emès el 12 de juliol de 2001 pel Canal 33 dins el programa 60 minuts, evidentment en català. Per què senyor Trias l’emissora BTV (Televisió de Barcelona) utilitza sistemàticament les versions castellanes de les pel·lícules, sèries, reportatges, etc, quan hi ha les versions catalanes accessibles? Deu ser que l’Ashuntament de Barcelona també ens vol eshpanyolitshar?


 

I ara l’apunt del 2010:


Benvolguts,

Segueix l'atac contra Catalunya i contra les Lleis del Parlament

Us reprodueixo uns paràgrafs de la carta del 26/07/10 que Felipe González i Carme Chacón van fer-se publicar a El País dues setmanes després de la sentència del TC i de la manifestació del 10J:

·       “Una amplia mayoría de catalanes compatibiliza su identidad catalana y española, sin considerarlas excluyentes, con un acento mayor o menor en cada una de ellas.”

·       “En rigor, los efectos jurídicos del fallo sobre la realidad del Estatuto son pequeños. No solo por la extensión del texto afectado -un solo artículo e incisos de párrafos de 13 artículos sobre 238-, sino también porque la práctica totalidad sigue en vigor, y podrá ser desarrollado con la misma normalidad jurídica y política con la que se ha hecho en los cuatro años transcurridos.”

·       “El malestar que predomina en Cataluña se observa con extrañeza en el resto de España. Como ya sucedió con la aprobación del nuevo sistema de financiación, un 5% de problemas ensombrecen el 95% de avances y soluciones.”

·       “También tienen grave responsabilidad quienes se excluyeron del consenso del Estatut y ahora se rasgan las vestiduras reivindicando la misma norma que rechazaron. Eso sí, proponen como mágica solución la independencia con argumentos que combinan la apelación a las emociones -especialmente las negativas- con la invocación de un grosero cálculo económico cada vez más distante de las tradiciones progresistas y más cercano a los postulados de la Liga Norte italiana.”

Ø  Chacón y González parlen de “amplia mayoría de catalanes”...

Ø  Chacón y González parlen de “En rigor, los efectos jurídicos del fallo sobre la realidad del Estatuto son pequeños...

Ø  Chacón y González parlen de “un 5% de problemas ensombrecen el 95% de avances y soluciones"...
Chacón y González parlen de “la invocación de un grosero cálculo económico cada vez más distante de las tradiciones progresistas y más cercano a los postulados de la Liga Norte italiana.”

Quina barra!!!

Només cal veure els recursos d’inconstitucionalitat que hi ha hagut des de la sentència i els que acaben de ser admesos a tràmit: La Llei del Cinema i el Codi de Consum. I els que vindran...

Tanmateix, ja ho hem explicat moltes vegades que el TC té el dret, segons la Constitució i La Trinca de passar-se pels c... totes les lleis del país.

 Sentència:


Opinió González i Chacón:


  

Joan A. Forès

Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada