dimarts, 4 de desembre del 2012

04/12/12. Albà considera que no es pot signar un manifest contra el dret a decidir i esperar que t’acullin amb els braços oberts i omplin el teatre on actues


Benvolguts,

Com que la guerra ja està començada, hem d’actuar en conseqüència!

Avui en una tertúlia matinal, crec que a RAC1, un tertulià s’ha dolgut que el nacionalisme espanyol ens portarà a que els catalans arribarem a prohibir als nostres fills de parlar en castellà. Hauríem d’evitar-ho, però l’atac dels nostres enemics és moooolt, molt, molt fort. Per terra mar i aire com ha dit un altre tertulià. Hem de fugir abans que pugui arribar-se a la situació explicada més amunt. I un cop independents les fòbies i les fílies s’aniran apaigavant!

Voto a favor del Toni Albà. Voto pel boicot als productes espanyols!
 
 
3 de desembre de 2012

La coherència de Toni Albà desferma la ira espanyola

Albà considera que no es pot signar un manifest contra el dret a decidir i esperar que t’acullin amb els braços oberts i omplin el teatre on actues

Albà ha irritat els espanyols en carregar contra l'actriu Carmen Machi- de la sèrie Aída- per haver estat una de les signants del manifest federalista d’uns 300 intelectuals contra el dret a decidir de Catalunya. "Carmen Marchi va signar amb els intel·lectuals (?) contra el dret a l'autodeterminació de Catalunya? No hi anem!" deia en una piulada d’Albà –en referència a la obra protagonitzada per Carmen Machi “Juicio a una Zorra” al Teatre Lliure de Barcelona-. Albà, que ha rebut acusacions d’haver iniciat un boicot contra l'actriu, assegura que " Machi és una bona actriu i com ella, jo he expressat la meva opinió dient que jo i els meus no hi anirem. Quin és el problema? ". 
Recordem que el manifest que Machi va signar juntament amb Pedro Almodóvar, Mario Vargas Llosa, Juan Goytisolo, Antonio Muñoz Molina o Almudena Grandes, entre d'altres, afirmava que "ni catalunya està sotmesa a un espoli per part d’Espanya, ni el comú dels espanyols acull cap sentiment de menyspreu cap ella. Ben al contrari: Catalunya suscita afecte, admiració i reconeixement”.


Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada