divendres, 19 de juliol del 2013

19/07/13. La Llei de Memòria Històrica. EL SOGRE FALANGISTA DE RUÍZ GALLARDÓN ENYORA ELS PAQUITOS EQÜESTRES

Benvolguts,

En el Bloc de Jaume Cusó al Directe.cat hi ha aquest apunt sobre el sinistre feixista, ex-ministre franquista José Utrera Molina.

Fa un parell de mesos vaig explicar la vida i miracles d’aquesta abominable família d’assassins:


Crec que aquesta és una reflexió que ens l’hauríem d’estar fent cada dia. Un alzamiento de monarquia bananera, una terrible guerra de 30 mesos, 500.000 morts, 500.000 exiliats. 300.000 represaliats dels quals 200.000 afusellats els anys 40 amb judicis militars sumaríssims i 40 anys de feixisme, de nacional-catolicisme i de pobresa extrema. Als Països Catalans fou molt més bèstia ja que el genocidi contra el poble català fou premeditat i portat amb tota la força de la prepotència total...

Ateneus, biblioteques, ajuntaments, intel·lectuals, mestres, milers de particulars sotmesos a la barbàrie feixista. Varen eliminar, amb mètodes Goebelians, escoles i universitats. Varen eliminar el rastre del nostre català ancestral de la nostra vida quotidiana amb un odi que continuen mantenint (vegi’s la sessió del Parlament català d’ahir en que els C’s i els PPs, dignes successors dels feixistes institucionals i que mai no han renegat del franquisme, maldaven, això sí amb pell de xai, per eliminar la immersió lingüística com han fet o estan fent al país valencià i a les Illes). Hi tornarem sobre aquesta sessió ja que les doctrines totalitàries varen ser i han sigut la llei durant els dos règims de 40 anys de feixisme franquista i de 40 anys de franquisme monàrquic, del que el sinistre Utrera Molina i tota la seva família en són mostres vives, de crims no jutjats, sense cap Nuremberg que ajusticiés els rebels...

Avui en Jaume Cusó ens n’explica encara més coses:

16.7.2013.

EL SOGRE FALANGISTA DE RUÍZ GALLARDÓN ENYORA ELS PAQUITOS EQÜESTRES

EL PERSONATGE: José Utrera Molina, falangista de 87 anys va ser ministre de la vivenda (juliol de 1973 a desembre de 1973) i ministre secretari general del Moviment durant el franquisme (1974-1975), i sogre d’Alberto Ruíz Gallardón, actual ministre de Justícia del govern de Rajoy.

LA NOTÍCIA: Utrera Molina demana amb molta insistència que el Govern espanyol derogui la Llei de la Memòria Històrica sense èxit, i lamenta que el Govern del qual és membre el seu gendre, Alberto Ruíz Gallardón, no hagi fet el més mínim” per derogar la “infame prostitució històrica sense precedents. L’ancià feixista creu que fins que la infame”, segons ell, Llei de la Memòria Històrica no sigui derogada els espanyols no podrem viure en plena reconciliació mentre aquesta llei estigui en vigor, ja que criminalitza els que un dia van ser vencedors i menysprea als vençuts amb la pudor sectari i manipulador que impregna tot el seu text. Home, siguem seriosos, és que els vencedors van ser un criminals que mereixerien ser jutjats per crims contra la Humanitat, i no ho han estat perquè els vencedors de la guerra civil i hereus ideològics del règim franquista continuen remenant les cireres, i l’Estat espanyol continua controlat pels franquistes. L’ancià exministre franquista demana des de la talaia que ofereix la meva avançada edat i encara conscient de la meva insignificança, demano al Govern que derogui d’una vegada i per sempre la llei de la memòria històrica, una norma legal que ressuscita i encoratja els vells odis oblidats i ens posa altre cop a la vora de les trinxeres, quan la memòria d’uns llangueix i la d’altres s’alimenta de fantasies inacceptables plenes de rancúnia i d’odi. La Llei de Memòria Històrica ha estat una llei que va donar moltes esperances a les famílies de les víctimes de la dictadura feixista de la que el senyor Utrera Molina va ser ministre però el govern socialista la va aigualir per incloure el suport del PP convertint-la en una declaració de bones intencions buida de contingut, i l’infern és ple de bones intencions. Si la LMH neguiteja aquest vell feixista el problema és seu.

Ni el Govern espanyol ni la Justícia espanyola faran mai Justícia a les víctimes del franquisme perquè el Govern i la Justícia continuen en mans dels franquistes. Utrera Molina demana que tornin a posar-se els Paquitos eqüestres retirats de la via pública, l’ancià falangista els enyora.

Utrera Molina demana que “deixem els morts que reposin en pau. Deixeu de macular dels esquelets. Deixeu que les hores maleïdes d’una Espanya dramàticament escindida s’esborrin ràpidament. Que destaquin per igual els fets històrics de les dues Espanyes, que tornin al seu cavalcadura les velles estàtues, alhora que es respectin les aixecades recentment en record i homenatge a aquells que, amb raó o sense, van oferir el millor de les seves vides per l’Espanya en què creien”. I si comencen permetent que les restes dels morts assassinats pels feixistes siguin tornats a les seves famílies? Aquest exministre d’una dictadura criminal pretén que els crims de la dictadura i els criminals del bàndol feixista restin impunes, i per accentuar aquesta impunitat criminal del règim on ell va ser ministre pretén que retornin als carrers tota la simbologia feixista, aquella que va ser retirada, per què encara queden moltes places i carrers a Espanya honrant criminals feixistes.

Joan A. Forès
Reflexions

1 comentari:

  1. Sus reflexiones son propias de un espíritu netamente fascista y totalitario. Ud. no admite la diversidad porque vive de lleno en la mentira patológica del cutre, hortera y aldeano nacionalismo catalán. Para Ud. -como para todo sectario que se precie- el adversario es abominable. ¡Viva España!

    ResponElimina