dimecres, 16 d’octubre del 2013

16/10/13. La Fàbrica proposa a tot aquelles persones que considerin que els catalans tenim dret a votar que ens donin suport.


Benvolguts,

Si voleu votar en el suport internacional per la independència, seguiu les instruccions. A més és divertit veure la pluja contínua d’adhesions! La idea està exposada en el directe.cat.

 

15 d'octubre de 2013

Una crida al món: permetem votar els catalans


La campanya internacional de La Fàbrica busca suport internacional al referèndum de Catalunya.




A través d'un nou lloc web,  La Fàbrica proposa a tot aquelles persones que considerin que els catalans tenim dret a votar que ens donin suport.  Explica que avui en dia, més del 80% de la població catalana vol celebrar un referèndum sobre la independència de l'Estat espanyol, però que des de Madrid no es concedeix aquest dret democràtic i legítim. També respon a la pregunta per què els catalans han de votar?. I és demana per què El Quebec i Escòcia poden votar i Catalunya no?. En el web es desgranen les raons històriques, culturals i lingüístiques que fan de Catalunya una nació, i com durant més de 30 anys hem intentat l’encaix amb Espanya i quina ha estat la resposta, per últim fa esment del punt d’inflexió i la demanda del poble català de voler votar.





 


La Fàbrica va per feina

El text explicatiu es documenta amb articles i vídeos de la manifestació de l’Onze de setembre de 2012 i de la Via Catalana de la Diada d’enguany. En la web apareixen vídeos de suport, i un mapa on es veuen les adhesions i es pot comprovar com la “pluja” d’adhesions d’arreu del món es va produint a bon ritme .
 

Joan A. Forès

Reflexions

http://www.letcatalansvote.com/#complementaria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada