diumenge, 20 d’octubre del 2013

201013. CONSPIRACIÓ SECRETA ENTRE LA FAES, EL PSOE I AGENTS MEDIÀTICS PER FRENAR EL PROCÉS CATALÀ

Benvolguts,

Hem dit i repetit i ho tornem a dir i repetir. El franquisme del PP i el franquisme del PSOE (ep!, i el de UPiD, i el de C’s) és el mateix. Exactament el mateix. Quan actuen al Congreso si no es tracta de Catalunya es tiren els plats pel cap, si es tracta de Catalunya o del català no hi ha diferències de cap mena entre aquests grups. Josep Pla ja deia que no hi havia diferència, pel que respecta a Catalunya, entre un espanyol de dretes i un  espanyol d’esquerres...

I en aquest cas, evidentment, són com siamesos! 




http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/10/cimera_espanyolista_per_discutir_l_adrecament_de_la_situacio_a_catalunya_96530.php
 




CONSPIRACIÓ SECRETA ENTRE LA FAES, EL PSOE I AGENTS MEDIÀTICS PER FRENAR EL PROCÉS CATALÀ

 17/10/13

Alts càrrecs de la FAES, la fundació del PP que presideix José María Aznar, i del PSOE, així com també directius mediàtics espanyols, s'han reunit com a mínim un parell de vegades per coordinar-se amb l'objectiu de frenar el procés sobiranista català.

La principal conclusió de les trobades ha estat donar un "no a tot" per a Catalunya, amb una actitud de duresa. "Si vam poder amb la banda terrorista ETA podrem amb el procés català", és la conclusió, segons ha assegurat la periodista Pilar Rahola al programa 'Migdia' de 8TV. Rahola ha precisat la tesi dels resultats de la trobada així: "Si aquests van al xoc [els catalans], nosaltres accelerarem el procés".

Les posicions assumides en aquestes reunions allunyades dels focus mediàtics ja s'ha començat a posar de manifest. N'és un exemple la disputa dialèctica avui entre el president espanyol, Mariano Rajoy, i el portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran, en la qual Rajoy ha tornat a escudar-se en la Constitució per justificar que només pensa actuar en la lluita contra l'atur.

Enrere ha quedat la carta que el mateix Rajoy va enviar al president Artur Mas, en la qual s'obria tímidament al diàleg sobre el procés català. I es confirma que la influència de la FAES en la política de Rajoy respecte Catalunya és creixent. La fundació d'Aznar ha posat negre sobre blanc en el darrer número del seu butlletí. Els "desafiaments" a l'ordre constitucional han de ser "resistits" i "vençuts", mentre que alhora "no hi ha lloc a impulsar més el procés de centrifugació de l'Estat sense jugar" amb allò que és irreversible, assenyala.

Aquestes recomanacions s'inclouen en l'editorial del número 40 de la revista editada per la fundació "Quadernos de pensamiento político", on afirma que, encara que el sistema és flexible, aquest marge de flexibilitat "ja s'ha esgotat i intentar anar més enllà produiria un dany irreparable" als fonaments de l'Estat. Aposta en aquest sentit per aturar el model autonòmic.

Lluís Goñalons

Informa:ELSINGULARDIGITAL.CAT
 

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada