dimecres, 16 d’octubre del 2013

16/10/13. La flota intergalàctica GGA-VL/010 ajuda Catalunya


Benvolguts,

La meva dona té un amic i company de tertúlies literàries que escriu contes curts, tot sovint en la vessant de ciència ficció. Ara tenim el seu permís per publicar-ne dos, complementaris l’un de l’altre, que us ofereixo en primícia, i que us agradaran:

 

ALIATS-1

L’almirall de la flota intergalàctica GGA-VL/010 va observar la pantalla de control quan el pilot de la nau senyera el va advertir d’uns moviments sorprenents que notava en el planeta terra i més en concret al sud del vell continent.

Havia vist que resseguint el litoral del nord-est de la península s’estaven concentrant milers de terrícoles enarborant l’ensenya de la flota; una estrella blanca sobre un cel blau. Havien observat, també, que havien afegit unes barres de colors groc i vermell. Possiblement, volien representar amb els colors, el codi binari 0101010, que en la galàxia d’Andròmeda, la seva, simbolitzava la pau.

Era sorprenent, va pensar l’almirall; aquells éssers devien estar molt avançats; els estaven donant la benvinguda; coneixien la seva senyera i sabien que els observaven des de milers de quilòmetres de distància. Van veure que agitaven els braços i les mans, tot mirant cap al cel. No hi havia cap mena de dubte; eren amics i els estaven saludant.

Va ordenar que amb el potentíssim làser d’heli-neó reproduïssin damunt de la península, el símbol de la pau. Un immens arc de Sant Martí, va cobrir la volta celeste; des del Pirineu fins al golf de Cadis, amb els colors de la senyera, esquitxada amb milers d’estels de cinc puntes de color blanc.

 

Els participants de la cadena humana van restar muts per uns instants; com s’havia pogut tenyir el cel, d’aquella manera?, es preguntava la gent. Tota la península mirava el cel, sortien al carrer per veure-ho millor; pujaven als terrats de les cases i milers i milers de màquines de fotografiar i càmeres de vídeo apuntaven al cel.

Quan els components de la cadena es van recuperar de la sorpresa inicial van entonar “Els segadors”

 

─Senyor, estan cantant una cançó; una espècie d’himne, crec... ─va dir un dels observadors a l’almirall.

─Registri’l i quan acabin de cantar reprodueixi’l amb el canó supersònic d’alta potència.

─Llegeixo un lema que es repeteix de manera constant al llarg d’aquests, ben bé, 400 km de longitud i que diu “Cataloniaisnotspain” ─va comentar el pilot.

 

Quan els participants van acabar de cantar, va retronar al llarg i ample de la península l’himne de “Els segadors”. Era un so molt potent que feia que tot tremolés. Es van trencar milers de vidres de portes i finestres, es van disparar nombroses alarmes de cotxes i cases particulars. La potència del so era com la d’un gegantesc orgue que recordava la melodia interpretada per la nau espacial de la pel·lícula “Encontres en la tercera fase”.

Els mitjans de comunicació recollien, al·lucinats, tot el que estava passant i les xarxes socials anaven plenes de les imatges i sons d’aquella memorable diada. El govern de Madrid, no s’explicava com els catalans havien pogut desenvolupar aquella tecnologia, ni com s’ho havien fet per a pagar-la, tenint en compte els pocs diners que assignaven a Catalunya.

De cop i volta, l’estelada que cobria la volta celeste es dissolgué i al seu lloc i amb lletres gegantesques va aparèixer el següent missatge:

 

“De l’almirall de la flota GGA-VL/010, al President dels “Cataloniaisnotspain”. Amics, us donem les gràcies per aquesta benvinguda; ara tornem a casa, però compteu amb nosaltres pel que calgui; sou els nostres amics i aliats”.

 

 ALIATS-2

L’onze de Setembre de 2014, a les 0h i 1minut, es va sentir a tota la part Nord-est de la Península Ibèrica, una explosió enorme i continua, que va durar cinc o sis minuts. Tot Catalunya, l’Aragó i València van notar el moviment sísmic que va arribar als 4.8 graus d’intensitat de l’escala de Ritchter. L’Observatori de l’Ebre va confirmar que l’epicentre estava localitzat a la plataforma de gas situada davant de la població de Vinaròs. La instal·lació, va saltar pels aires, impulsada per una columna de foc que s’enfilava una cinquantena de metres per damunt del nivell del  mar i que va romandre encesa durant uns quinze minuts. Per sort, la plataforma feia gairebé un any que estava aturada i no hi havia personal.

Durant el darrer any s’havien produït una gran quantitat de moviments sísmics de baixa intensitat. Aquest darrer, però, no l’esperava ningú i va ser el més fort de tots. Molta gent estava dormint i la sacsejada els va despertar. Van passar tota la nit enganxats a la ràdio, la televisió o a les xarxes socials que anaven plenes de comentaris sobre el que estava passant.

Sorprenentment, no hi havia ni morts ni ferits tot i que sí destrosses materials. Els efectes del sisme s’havien concentrat al camp, respectant els pobles i les ciutats.

No va ser fins l’endemà, a la sortida del sol, que milers de persones, atònites, van veure que el mar havia penetrat a l’interior de Catalunya. L’explosió del gegantesc dipòsit de gas havia obert una franja de dos quilòmetres d’amplada i que anava des d’Alcanar fins a França, resseguint la frontera amb l’Aragó i des d’allà fins al mar Cantàbric per la base dels Pirineus.

Catalunya havia quedat separada d’Espanya per una franja de mar, però connectada amb Europa, mentre que la resta de la península es transformava en una illa més de l’oceà atlàntic.

Finalment s’havia aconseguit la Independència de Catalunya!!!

Es van formular milers de teories sobre aquell gegantesc sisme, però cap d’elles podia justificar, al cent per cent, el que havia passat

.

Al cap de molt temps, es va saber que la flota intergalàctica GGA-VL/010, que va sobrevolar el país el dia de la “Via Catalana” havia tornat, per fer palès que eren “aliats” de Catalunya.

La nit abans de l’onze de setembre, els extraterrestres van provocar una incisió profunda al llarg de la frontera de Catalunya amb Aragó i València, amb un espècie de làser potentíssim, desconegut a la terra. Després van bombardejar, des de les seves naus, el dipòsit de gas. L’ona expansiva va impactar amb la part del litoral on  s’havia fet la incisió i va prosseguir fins el mar Cantàbric, separant les terres, amb profunds penya-segats, que el mar va inundar ràpidament. La franja d’Aragó va quedar annexionada a Catalunya i es va acabar amb la xarlotada del LAPAO i el LAPAPYP.

Ramon
4 d’Octubre de 2013
S’Agaró

 
Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada