divendres, 1 de novembre del 2013

01/11/13. La Moncloa difon un argumentari per donar joc a Duran i "enfonsar" Mas. Segons el diari 'El Mundo', els populars pretenen "desestabilitzar" el president de la Generalitat i situar-lo com a "home dolent" i cada cop més "aïllat" amb l'aposta sobiranista

Benvolguts,

Continua la guerra bruta del Gobierno contra Catalunya. De fet és una de les moltes guerres brutes que han organitzat protegits pel PSOE i per UPiD, amb la benedicció del TC. Guerra bruta com la del ministre Margallo visitant possibles països amics de Catalunya com Estònia o Letònia, l’escanyament financer del ministre Montoro, “la callada por respuesta” de Rajoy, el no projecte i la no construcció del Corredor Mediterrani, de la ministra Ana Pastor (digna successora del Blanco), l’acusació del CNI teledirigit pel sinistre ministre de l’interior Fernández, usant informació de l’escolta telefònica de la Camacho i la ex- al restaurant La Camarga per embrutar la família de Mas i Pujol, en el moment de la campanya per a les eleccions del novembre passat, que es va haver de sobresseir per haver-se demostrat que eren falses acusacions, etc.

Ara generen més argumentaris:  

La Moncloa difon un argumentari per donar joc a Duran i "enfonsar" Mas

Segons el diari 'El Mundo', els populars pretenen "desestabilitzar" el president de la Generalitat i situar-lo com a "home dolent" i cada cop més "aïllat" amb l'aposta sobiranista.

ARA

Barcelona 30/10/2013


La Moncloa està difonent un argumentari intern dins les files del PP que planteja la necessitat de donar joc al líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, per "enfonsar" i "aïllar" el president de la Generalitat, Artur Mas, segons publica aquest dimecres el diari 'El Mundo'. Mariano Rajoy ha mantingut en les darreres setmanes contactes amb Alfredo Pérez Rubalcaba, amb Duran i fins i tot amb Mas, però segons el rotatiu, el president del govern espanyol no pensa cedir "ni un sol mil·límetre" contra el dret a decidir.

No obstant això, els contactes creuats serien una simple "escenografia" per traslladar la sensació que el govern espanyol no està tancat al diàleg. En realitat, no hi ha negociació. A la Moncloa asseguren que Rajoy "no mourà ni un dit a favor de Mas", i no hi ha cap pla per facilitar-li una "via d'escapament".

El que mou l'executiu de Rajoy és l'estratègia de minar els suports a Mas i generar divisió interna, amb Duran com a "peça útil", perquè s'interpreta que donant joc als seus plantejaments en favor del diàleg per trobar solucions es pot "desestabilitzar" el president de la Generalitat, a qui des del PP no donen cap crèdit, tenint en compte que és "el president autonòmic amb menys suport electoral de tot Espanya" i no para de caure a les enquestes. Es tracta, segons l'argumentari que revela 'El Mundo', de presentar Duran com "l'home bo" que vol evitar la independència i està obert a trobar solucions, i Mas com "l'home dolent" que tiba cap a la separació de Catalunya.
Diari ARA
 
Joan A. Forès
Reflexions

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada