divendres, 11 d’abril del 2014

11/04/14. Vicenç Villatoro. 10 d'abril: "Anit, espectacle curiós: TVE contra el 'Financial Times'..." Llegir? No! Discutir, rebatre, negar, riure-se'n...


Benvolguts,

Continuem parlant de la premsa estrangera. Aquest cop és en Vicenç Villatoro que fa una petita nota, explicant com la caverna espanyola fa el ridícul. Al final passarà com amb l’Al Capone que el van trincar per evasió d’impostos i no per mafiós. En el cas d’Espanya, de la “Marca España”, la televisió pública TVE i també les altres privades o públiques, totes, i quan dic totes vull dir totes, semblen pagades pels mateixos lobbies (Puente Aereo?). Totes diem no paren de fer el ridícul criticant els mitjans informatius estrangers que es posen en contra del Gobierno de Rajoy. És que no saben perdre!

És un espectacle invers al del Rei Sol a França que deia “L’estat soc jo!” i aquí els mitjans de comunicació pagats amb l’or de ves a saber qui diuen “El que dic jo és el que l’Estat ha dit!”

A l’actual Estat espanyol no el tombaran els referèndums pel dret a decidir catalans sinó les seves pèssimes relacions i argumentacions contra els diaris estrangers, les televisions estrangeres, les ràdios estrangeres, els primers ministres estrangers, etc!

Hi ha el vídeo del show, i paga la pena de visionar-lo!

10 d'abril: "Anit, espectacle curiós: TVE contra el 'Financial Times'..."

Vicenç Villatoro

Actualitzada el 10/04/2014 16:29

Anit, espectacle curiós: TVE contra el 'Financial Times'. A mitjanit, el canal 24 de la televisió pública espanyola llegeix, prou neutre, els titulars dels diaris de l'endemà (minut 1.28 del vídeo) dins d'una tertúlia bipartidista (PP contra PSOE i tots contra el catalanisme). Ahir van llegir també els de la premsa anglosaxona sobre el debat de la consulta, sobretot el 'Financial Times'. Llegir? No! Discutir, rebatre, negar, riure-se'n... Amb format d'informació però amb to d'editorial (així devia comentar la premsa franquista l'entrevista de 'Le Monde' a l'Abat Escarré), van dir que el 'Financial Times' és parcial, desinformat, i que llegint-lo no sembla que hagin vist el mateix debat. Potser són ells qui no van veure el mateix debat que el 'Financial Times'. Només els faltava parlar de la 'pérfida Albión'. Contra el 'Financial Times', van fer periodisme de 'hooligan'. I de 'hooligan' d'equip que va perdent.

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada