divendres, 18 d’abril del 2014

18/04/14. Directe.cat. La Fan Zone dels seguidors del Real Madrid estava presidida per una bandera nazi del III Reich instal•lada per membres de la facció neonazi UltraSSur “Te vas a enterar Catalan de mierda...”. La calle es mia! I Fernández Díaz no dimiteix?


Benvolguts,

I Fernández Díaz no dimiteix?


 

Recordo que en un acudit de La Codorniz hi sortia un paio ben vestit, amb barret de copa, un preboste que en deien, que ampul·losament deia: “En España tenemos mucha historia por delante”, i un altre amb aspecte d’intel·lectual responia: “Ya lo creo, pués aún tenemos que pasar por el siglo XVIII, el siglo XIX y el siglo XX!”

Doncs això. En aquesta notícia veureu com encara les institucions espanyoles s’han de civilitzar durant uns centenars d’anys.

L’actual ministre de l’interior, el successor del de La calle es mia!, té ben assumida la seva funció i practica les tècniques de l’antic règim (en sentit metafòric per denominar el franquisme). Recordeu que el monopoli legal de la violència l’han exercit sempre fins avui els franquistes. I això explica que 8 grisos d’uniforme agredissin un català amb estelada al camp de Mestalla al crit de “Te vas a enterar Catalan de mierda...”.

Recordeu també que fa uns quants dies vaig fer un apunt explicant com pocs dies abans del 23F, la policia postfranquista (aunque la mona se vista de seda, mona se queda) va torturar fins a la mort un presumpte etarra de nom Jose Aguirre.


 

Els grisos, avui, poden continuar actuant impunement...

I Fernández Díaz no dimiteix?

 

Vegeu dues notícies complementàries del Directe.cat: l’agressió per part de grisos uniformats a un català amb estelada i com els madrilenys varen exhibir durant hores una bandera amb creu gammada nazi, impunement!

 

17 d'abril de 2014 22:15 h

1.    La policia de Fernández Díaz: “Te vas a enterar Catalan de mierda”

El cos policial falseja informes, agafa dades dels ordinadors il•legalment, apallissa un jove per portar una estelada i ser català i l’insulten i el ministre encara no dimiteix. #FernándezDiazDimissió

En Rafel, un jove assistent a la final de la Copa del Rei de València i veí de Cadaquès va ser apallissat per la policia espanyola dirigida pel ministre Fernández Díaz.  Ho ha explicat en una entrevista aquest vespre al programa @8aldia de Josep Cuní amb aquestes paraules:  “em van estomacar injustificadament. Em pensava que em moria, però de veritat", i les imatges ho diuen tot, els informes dels metges ho avalen i el Ministre de l’Interior espanyol silenci i acusacions contra el jove. No pot ser que el ministre Fernández Díaz amb tot el reguitzell d’actuacions d'escàndol de la policia espanyola segueixi com si res no hagués passat. Fernández Diaz, un ultra al capdavant de la policia espanyola.
Foto del grup camí de València. On el conductor va ser agredit per la policia espanyola

Català amb estelada agredit per 8 grisos

 

2.    Jugaven un equip català I un espanyol...


Complement a la notícia anterior:


17 d'abril de 2014 20:30 El vídeo ho diu tot: Crits d’independència, independència i xiulada a l’himne del país que ens vol prohibir votar, el vídeo ho deixa molt clar, aquesta és la realitat, Catalunya is not Spain

La final de la copa del rei del país veí la van jugar un equip Espanyol i un català, aquest vídeo ho deixa molt clar, negar-ho és una pèrdua de temps i un intent inútil per part d’Espanya de negar la realitat. Volem votar i votarem, i sobretot decidirem amb la democràcia per endavant. Aquest vídeo ho deixa molt clar.
 

Demanen el cap d’Ignacio Cosidó per tolerar l’exhibició de simbologia nazi a Mestalla
L’entitat Israel a Catalunya considera que el màxim responsable del CNP hauria d'haver evitat l’exhibició de simbologia nazi a Mestalla, tal com recull la Llei de l’Esport. L’entitat “Israel a Catalunya” ha demanat per carta al ministre de l’interior, Jorge Fernández Díaz, que cessi d’immeditat el Director General de la Policia, Ignacio Cosidó, “per l'alarma social generada i la repercussió internacional” de l’exhibició de símbols nazis dins i fora del camp de Mestalla. L’entitat té previst també denunciar Cosidó a la Fiscalia per la passivitat dels agents del CNP. L’entitat també denuncia que  tot i l’elevada presència policial, “la Fan Zone dels seguidors del Real Madrid estava presidida per una bandera nazi del III Reich instal·lada per membres de la facció neonazi UltraSSur sense que els agents del CNP fessin complir la Llei aixecant acta de comís i imposant sancions administratives als autors d'aquest acte execrable”.

Ultra catòlic i membre de l’OPUS no para de ser protagonista d’escàndols, un darrera l’altre;  tractament dels immigrants de Ceuta i Melilla, el drama dels CIES, informes falsos sobre el president Mas i Pujol, dades extretes dels ordinadors policials il·legalment, diferents apallissaments de ciutadans per parlar català, modificació de la llei de justícia universal que ha deixat fora de la presó desenes de narcotraficants, condecorar verges, i actuacions clares de joc brut contra el sobiranisma  català.


I Fernández Díaz no dimiteix?

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada