dijous, 5 d’octubre del 2017

04/10/2017. Directe.cat. Hernando (PP): "No s'han produït accions violentes de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional". El portaveu del PP al Congrés demana la dimissió de Puigdemont. Hernando, ha demanat al president de la Generalitat que reconegui "que han exhibit imatges falses d'una violència no existent", i que espera que "presenti la seva dimissió". A més, ha culpat els concentrats de ser "els violents que volien desarmar la policia i la Guàrdia Civil". El portaveu ha aplaudit la decisió de l'Audiència Nacional de citar a declarar Trapero, Sànchez i Cuixart divendres.

Benvolguts,

Continuen les mentides.  De bon matí havíem sabut per correu i whatsappp l'atonyinada que havia fet la GC a l'escola Ramon LLull. I ens havien passat les fotos i els vídeos! Nosaltres érem a a fora d'un Col·legi electoral a prop del Llull des de 2/4 de 6 i hi va haver 12 o 14 alarmes que segons el protocol ens feia acostar-nos apretats a l'entrada. Per davant del col·legi hi passaven cada quart d'hora o vint minuts les tocineres de la GC, que sortien del cinturó i anaven cap al centre. 





 Vegem les mentides que diuen des de Madrid:

4 D'OCTUBRE DE 2017 11:10 H


El portaveu del PP al Congrés demana la dimissió de Puigdemont

El portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando, tira de despropòsit i demana a Puigdemont que reconegui que "no s'han produït càrregues policials" contra les persones concentrades a les seus electorals el passat 1-O.
Així ho ha expressat en una entrevista aquest matí a TVE on insisteix a negar els actes violents durant l'1-O.

Atac
Hernando, ha demanat al president de la Generalitat que reconegui "que han exhibit imatges falses d'una violència no existent", i que espera que "presenti la seva dimissió". A més, ha culpat els concentrats de ser "els violents que volien desarmar la policia i la Guàrdia Civil".

El portaveu ha aplaudit la decisió de l'Audiència Nacional de citar a declarar Trapero, Sànchez i Cuixart divendres. "Ja els va passar als responsables del 9-N i ara els arribarà als demés, aquells que no han complert amb les seves obligacions i han desacatat la justícia", ha manifestat.

D'altra banda, demana al PSOE que "rectifiqui" i retiri la petició de reprovació de la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santarmaría, per considerar-la responsable de les càrregues policials de l'1-O. 

Directe.cat

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada